Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Erre a WiFi-re hogyan kell...

Erre a WiFi-re hogyan kell kapcsolódni?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen van WiFi és egy falra ragasztott papírra ki van írva a WiFi hálózatnak az adatai:

WiFi - Internet

SSID: <WiFi név> ( Rejtett hálózat )

Hitelesítés: 802.11x EAP-PEAP

Titkosítás: AES

Felhasználónév: Windows bejelentkezéskor használt felhasználónév

Jelszó: Windows bejelentkezéskor használt jelszó

A hálózatot manuálisan kell beállítani!

A WiFi hálózat csak webböngészésre használható!

Pontosan ezek a dolgok vannak ráírva a papírra.

A kérdésem az lenne hogy hogyan kell beállítani a WiFi-t? Mert ugye a papírra is rá van írva hogy manuálisan kell.

A felhasználónevemet meg a jelszómat tudom de azt nem hogyan kell odáig eljutni hogy kérje a gép.

2014. jan. 19. 20:04
 1/2 P.O.C. ***** válasza:

Hát ilyen én se sűrűn pipáltam. Nincs ott valami rendszergazda a cégnél aki segít?

Amúgy szerintem valami ilyesmiről lehet szó:

[link]

2014. jan. 19. 20:59
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Sikerült ez alapján beállítani. :)

Annyit kellett még ezen felül csinálni hogy hozzá kellett adni a WiFi nevét mert rejtett az SSID de utána mindent úgy csináltam ahogy a linken van és működik! Most is ezt a WiFi-t használom. :)

Van rendszergazda de most én éjszakai műszakos vagyok, a rendszergazda meg reggel jön amikor én megyek haza.

2014. jan. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!