Wireless router és a Goclever R83.2 tabletem összeköthető e kábelen? Az ok, hogy néha túl sokáig tart a kapcsolódás wifin keresztül, így egyszerűbb lenne, ha bedugnék egy kábelt a mikro usb csatlakozásába . Lehetséges volna ilyesmi?
Nem egészen értem a kérdést...
Szóval, te USB kábellel akarsz routeredből a tabletedbe/telefonodba "Vezetékes hálózatot" létesíteni?
Butaság.
Matkuka te komolyan hiszel az ilyenekben? Már nem azért, de nem kicsit röhögtem fel..
Igen,vannak olyan átalakítók amik működnek, Nem is kevés de ilyet hogy Micro USB--LAN/UTP lehetetlen, hisz kábelezésben is telljesen kulimboznek...
Ma voltam egy boltban , megmutatták és működőképes
Így néz ki és 4700 ft az ára .
Csak azért mondom el , hátha mást is érdekel .
Na, ez már döfi.
A kérdés inkább az, hogy, bár majdnem biztos vagyok benne, hogy számítógéppel működik a dolog - de vajon tablettel is??
Oké, várjuk az eredményt. Bár szerintem ezzel a megoldással pont a tablet hordozhatóságának az előnye vész el. Meg azért majdnem 5000 forint...
Mit jelent az, hogy túl sokáig tart a kapcsolódás? Percek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!