Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A utorrent kliens miért...

A utorrent kliens miért lassítja az internet-kapcsolat sebességét?

Figyelt kérdés

Kb. 7-8 napja van, hogy ha megy a utorrent akkor nagyon belassul a net, de akkor is lassú marad ha kikapcsolom, csak valamennyivel lesz gyorsabb. A normál sebesség akkor áll vissza ha a gépet újra indítom....

Otthoni a net, nem túl gyors, de mikor a utorrentet feltettem, 500kbit/sec -es letöltés mellett is tudtam keresgélni, meg online filmet nézni, most 200kbit/sec mellett is még a google is lassan jön be :(

Tehát pusztán a sávszélesség felzabálása nem okozhatja, de akkor mi?

2014. márc. 8. 08:47
 1/2 anonim ***** válasza:

bittorrentet használj az nem lassítja. az utorrent az szar.

am a krdesedre valaszolva az okoa szerintem az lehet h:

" 500kbit/sec -es letöltés mellett is tudtam keresgélni, meg online filmet nézni, most 200kbit/sec mellett is még a google is lassan jön be" ez azert lehet mert v több dolgot toltesz le egyszerre vagy azért mert seedelsz,

"de akkor is lassú marad ha kikapcsolom, csak valamennyivel lesz gyorsabb. A normál sebesség akkor áll vissza ha a gépet újra indítom" ez azért mert v csak az ablakot zárod be es az asztalon a 'Rejtett ikonok megjelenítése' nel nem vagy amikor rendesen kikapcsolod az utorrent processzei még futnak ezt meg a feladatkezelő folyamatainál tud kilőni

"Tehát pusztán a sávszélesség felzabálása nem okozhatja" ha azok lehetnek a problémak amiket mondtam akk de ez a baj

2014. márc. 9. 11:56
 2/2 anonim válasza:
Ép hogy forditva bittorrent az kaki fos torrentmasterson le van tiltva a bittorrent mert híbás az egész program utorrent et elfogadják mert az nincs semmi hibája... meg összes torrent lassítja a net sebességét mert felhasználja az utorrent/bittorrent a net sebeségét és az miatt lassú. egy példa: Töltesz le filmet utorrentel vagy bittorrentel fel használja a netednek az összes sebességét és az miatt lassú a net igy gondolva : 15MB-es neted van és töltesz el torrentel a torrent 15mb el fog tölteni. korlátozd le a torrentednek a le\feltöltését.
2014. jún. 22. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!