A utorrent kliens miért lassítja az internet-kapcsolat sebességét?
Kb. 7-8 napja van, hogy ha megy a utorrent akkor nagyon belassul a net, de akkor is lassú marad ha kikapcsolom, csak valamennyivel lesz gyorsabb. A normál sebesség akkor áll vissza ha a gépet újra indítom....
Otthoni a net, nem túl gyors, de mikor a utorrentet feltettem, 500kbit/sec -es letöltés mellett is tudtam keresgélni, meg online filmet nézni, most 200kbit/sec mellett is még a google is lassan jön be :(
Tehát pusztán a sávszélesség felzabálása nem okozhatja, de akkor mi?
bittorrentet használj az nem lassítja. az utorrent az szar.
am a krdesedre valaszolva az okoa szerintem az lehet h:
" 500kbit/sec -es letöltés mellett is tudtam keresgélni, meg online filmet nézni, most 200kbit/sec mellett is még a google is lassan jön be" ez azert lehet mert v több dolgot toltesz le egyszerre vagy azért mert seedelsz,
"de akkor is lassú marad ha kikapcsolom, csak valamennyivel lesz gyorsabb. A normál sebesség akkor áll vissza ha a gépet újra indítom" ez azért mert v csak az ablakot zárod be es az asztalon a 'Rejtett ikonok megjelenítése' nel nem vagy amikor rendesen kikapcsolod az utorrent processzei még futnak ezt meg a feladatkezelő folyamatainál tud kilőni
"Tehát pusztán a sávszélesség felzabálása nem okozhatja" ha azok lehetnek a problémak amiket mondtam akk de ez a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!