Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha feltörik a facebokot ki...

Ha feltörik a facebokot ki lehet deríteni h ki volt?

Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
igen ki
2014. febr. 10. 19:06
 2/6 A kérdező kommentje:
tartalmasabb válaszokat nem tudtok adni? pl hogyan? lehet ehez a továbgondolkozáshoz egy picit a másik hejzetét is át kéne érezni de úgy látom manapság az érzelmeket is a diploma szarja!
2014. febr. 10. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
van egy jogi menete, amit egy halandó ember úgysem fog annyival elérni, hogy feltörték a rémegyszerű jelszavát, majd elolvasták a ciki üzeneteit. ha belemész a profilod biztonsági beállításaiba, max meg tudod nézni, hogy milyen ip címekről voltak bejelentkezve, de ezzel semmire se mész, ha nem tudod, hogy az adott pillanatban ki rendelkezett azzal az ip címmel, mert kb bárki lehet, ha dinamikus ip, előfizetői adatokat meg csak akkor fog a HATÓSÁG megkapni a szolgáltatótól, ha arra bírói végzése van, de mint mondtam, egy ilyen kis ügy miatt nem lenne ebből semmi...max, ha valaki a te nevedben elcsalt valakit egy helyre, és az ott mondjuk kirabolta, vagy ehhez hasonlók(tehát visszaélt egy bűncselekmény közben az adataiddal).
2014. febr. 10. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:
meg sajna a belépés nyomait is törölheti aki belép.de aszitem kideríthető valahogy. nem tudtam h ilyen könyelműen kezelik az adatvédelmet. amúgy a jelszavam maxos erejő de ez nem sokat jelent.ki volt egy fél évig kapcsolva a kódgenerátor mert le lett tíltva a kártyám gondolván úgysem török fel nem foglalkoztam vele. az sms értesítő viszont be volt kapcsolva onan tudom ilyen biztosra. van ugyan h késik vagy félórát miután be lépünk de ki irja a belépés pontos idejét a késéstűl fügetlenül. akkor viszont tuti nem léptem be. így hát biztos feltörték.
2014. febr. 11. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Beléptél más gépéröl is ??
2014. febr. 11. 10:14
 6/6 A kérdező kommentje:
nem
2014. febr. 11. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!