Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Weboldal admin jelszót ki...

Weboldal admin jelszót ki tudom valahogy deríteni ftp-n tárolt file-ok valamelyikéből?

Figyelt kérdés

A webesünk külföldre utazott, nem tudom elérni. Van egy weboldala a cégünknek, amit ő csinált mysql-ban (ha jól tudom), ennek a weboldalnak van egy admin felülete, amit mi kezelünk, ezen keresztül tudjuk mi is frissíteni az oldalt. A jelszót eddig megjegyezte a friefox, de most elszállt, és a fene se emlékszik már , hogy mi volt. :/

FTP-n bejönnek a weboldal file-jai, itt esetleg valamelyik file-ban nem tudnám megtalálni a belépőkódunkat?

Köszi előre is.

2014. jan. 17. 10:04
 1/1 anonim ***** válasza:
jobb esetben meg, ha nincs titkosítva és adatbázisban tárolva, (mondjuk a mysqladmin ált rootal az adatbázis szerverről be szokott jönni,) tehát ha mysqlben van titkosítás nélkül akkor bejön és meg tod nézni a server/mysqladmin részben. Ha nem a mysqlben tárolja hanem a forrásban a jelszót akkor nem valószínű hogy titkosította, ott gépen vagy ftp-n (ha tudod azftp elérést) csak megkeresed a logolásnál melyik fájl ellenőrzi az adatokat és ott lesz benne... vagy a mysql hivatkozás hogy hol keresd, meg mire van kodolva....
2014. jan. 18. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!