Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi ez a majmot fogadok örökbe?...

Mi ez a majmot fogadok örökbe? Most itt pörgetek lefelé és mindenki írja ki! :D

Figyelt kérdés

2013. dec. 29. 21:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Ez egy játék,és akkor most te leszel egy másik áldozata. Hehe! Nem kellett volna kommentálni/ lájkolni az állapotom, HAHAHA! Ha beleestél a csapdába, részt kell venned a játékban! Az a személy, aki kedveli, vagy megjegyzéseket fűz a bejegyzésemhez, annak választania kell az alábbi mondatok közül és ki kell tennie a saját Facebook állapotának legalább 24 órára. A mondatok: 1. Én már 42 különböző kapcsolatban voltam. 2. Azt hiszem, szerelmes vagyok valakibe, mit tegyek? 3. Valaki felajánlott nekem egy állást prostituáltként, de bizonytalan vagyok. 4. Úgydöntöttem, hogy többé nem viselek fehérneműt. 5. Még mindig szeretem az exem. 6. Úgy döntöttem, hogy meleg / leszbikus leszek. 7. Terhes vagyok. 8. Gyereket akarok. 9.. Egy egér átfutott a lábamon. 10. Örökbe fogadok egy majmot. 11. A férjem/feleségem szeretője talált új állást, Kínába költözünk. Megjegyzés: ne feledd, csak egyszer használható egy ilyen mondat. Nincs magyarázat, sem hozzászólás. Ha valaki kommentál, kedveli a státuszod, küldd el neki ezt az üzenetet. Meg kell csinálni, és kérlek, tartsd a titkot!"

Valami baro*marcú beírta az egyik kérdésemhez, de a moderátorok még rá se bagóztak, pedig már nem egy órája hogy bejelentettem...

2013. dec. 29. 21:15
 2/7 A kérdező kommentje:

neeee:'DDDD

most,hogy mondod olyat is olvastam,hogy egy egér átfutott a lábamon,meg,hogy gyereket akarok,de a majmosat már több mint 5× láttam:DDDDDDDDDDDD

2013. dec. 29. 21:18
 3/7 anonim válasza:
100%
Hogy mennyi baromság van a Facebookon... :)
2013. dec. 30. 09:27
 4/7 A kérdező kommentje:
3.:Áhhhh:S:DDDDDDDDDDDDD
2013. dec. 30. 16:10
 5/7 anonim válasza:
100%
az első pár mondatot nem pontosan értem...
2013. dec. 30. 16:54
 6/7 anonim ***** válasza:

Legyen gyereknap, ideírom!!:D

"Mi ez a majmot fogadok örökbe?"

Tessék, remélem, most boldog vagy:):) Ha legörgetsz, itt majd láthatod, hogy ideírtam neked:D:)

Amúgy,azt hiszem,az előbb félreértelmeztem a kérdésedet, a "majmot fogadok örökbe" -részt tehetted volna idézőjelbe, és a "mindenki írja ki után" mehetett volna pont is szerintem:))

2013. dec. 30. 16:58
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
2013. dec. 30. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!