El lehet kerülni valahogy, hogy mindenki lássa, hogy profilképet cserélsz facebookon?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy képet feltölteni, de félek, hogy mindenki látni fogja, egy kicsit önbizalom hiányos vagyok, meg szerintem nem is lett a legjobb kép, de azért még is csak kéne valami fénykép, mert eddig nem volt (illetve volt, de nem én voltam rajta, hanem a kedvenc csapatom címere). 16/f2013. nov. 30. 23:03
1/2 anonim válasza:
Nem értem pontosan, mire gondolsz. A profilképedet MINDENKI (ismeretlenek, ismerősök is) látni fogják, hiszen arra szolgál, hogy felismerjenek. Beállíthatod esetleg azt, hogy a képre kattintani, azt nagyban megnézni csak te tudj, más ne. Maga az interakció - profilképcsere - eltüntethető úgy, ha közvetlenül a kép feltöltése után kitörlöd, elrejted az idővonaladról a tevékenységet.
2/2 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy ha feltöltök egy képet akkor mindenki látni fogja, hogy 'xy új profilképet töltött fel'. De akkor ez elkerülhető, hogyha a feltöltés után egyből elrejtem a falamon?
2013. dec. 2. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!