Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van mindenki ennyire rá...

Miért van mindenki ennyire rá állva a Youtube-ra?

Figyelt kérdés
Most komolyan ebből akarnak megélni a mai fiatalok,hogy mindenki youtube partner akar lenni?Azt meg nehezen hiszem el,hogy "Hobbi" csak. A youtube is olyan csatornákat ajánl fel,hogy csak nézek kik és miért csinálnak ilyen retek csatornákat..
2013. nov. 17. 08:14
 1/4 Pcépítoo ***** válasza:
Nézettség és nem utolsó sorban pénz. Mert sajnos sok "retek" videó van ami csak erre megy rá. És sajnos nem érdekli az emberek véleménye,csak hogy minél nagyobb legyen a nézettsége.
2013. nov. 17. 08:20
 2/4 Egerecske ***** válasza:

lehet hogy maradi vagyok de nem vágom miről beszélsz :)

én használom a yutubot , beütöm a keresőbe egy film címét és ha megtalálom megnézem, :)

2013. nov. 17. 08:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt az emberi ostobaság számlájára írom. Azt gondolják, mert valakinek bejött ez az üzlet, akkor nekik is menni fog.

Leűlnek a webkamera elé, elmondanak egy sokszor trágár, és közönséges monológot, majd komolyan azt gondolják, hogy ezt majd nézni fogják, és ebből majd csurran -cseppen valami. Szánalmas.

Ez olyan, mit amikor a Megasztárba, vagy az Xfaktorba jelentkeznek a hang nélküli idióták, és meg vannak sértődve, hogy a zsűri elküldi őket. Ez is emberi butaság, és szocializálatlanság kérdése.

Sajnos.

2013. nov. 17. 08:22
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Mindig akadnak olyan emberek, akik 0, vagy csekély munkával akarnak pénzt keresni.

Én még emlèkszem arra az időre, amikor, bizonyos weboldalakon, csak klikkelgetni kelletett és amiatt kaptál pénzt. Állitólag volt ami valós volt, de én csak kamuval találkoztam.

Vagyis igen, nem meglepö az, ha most a YouTube-ra szállnak rá, de ha nem, vagy csak nagyon keveset kapnak, az legyen az ő bajuk. Mondanám, hogy egyszer észbe kapnak és ..., de nem áhitatom magamat és senki mást - (ez egyénfüggő, vagyis valakinél igaz, míg másnál nem).

2013. nov. 17. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!