Hogy mondjátok, h youtube? Csak mert mindenki máshogy ejti ahogy hallottam idáig. Tehát ti hogyan?
Figyelt kérdés
és úgy írjátok le ahogyan ejtitek, köszii2009. júl. 25. 18:27
4/17 anonim válasza:
a "tube" szó ejtése kb "tjúb", így a youtube meg "jútjúb", de itthon tényleg mindenki JÚTÚB-ozik :D
6/17 anonim válasza:
tényleg jútyúb lenne helyes, de mikor ezt mondom, furán néáznek rám, így ebben az országban maradok a magyar verziónál (jutúb)
7/17 anonim válasza:
én jútúbnak mondom, a filmekben viszont jútyuboznak, ami szentem tök béna. De van egy szám amit maria carry énekel, s abban is jútúbnak mondja és nem jútyúbnak. Szal szentem JÚTÚB!
8/17 anonim válasza:
jutúb ( a falra tudok mászni, amikor valaki jutyub-nak mondja!)
9/17 A kérdező kommentje:
én azért kérdeztem, mert van aki jútúb-énak mondja, én jútubnak
és a filmakban meg jútyúb
2009. júl. 25. 18:58
10/17 anonim válasza:
Szentem jútúb, a filmekben jútyúbnak, de szerintem azok nem tudják, hogy iszonyak linkes így mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!