Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook letiltás?

Facebook letiltás?

Figyelt kérdés
Ha valakit letiltok facen akkor ő látni fogja, ha egy közös ismerősünk fotóját like-olom vagy, ha írok kommentet alá?

2013. nov. 13. 09:38
 1/4 anonim válasza:
100%
Nem, nem fogja látni. Az fog feltünni neki, ha az illető válaszol mintha magában beszélne :D
2013. nov. 13. 09:43
 2/4 anonim válasza:
Ha letiltod az olyan számára mintha törölted volna magad, onnantól annak a személynek nem létezel a facebookon. Semmit nem lát se adatlap se üzenetek se lájk se komment. "Sajnáljuk az adatlap nem elérhető". Ezt irja akkor is amikor csak hibernálod magad, ezért akinek korábban üzentél az tévedésből úgy gondolhatja, hogy letiltottad őt. (sok felháborodott smst kaptam emiatt, pedig nem tiltottam senkit csak elegem lett és hibernáltam a fiókom)
2013. nov. 13. 09:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. nov. 13. 09:47
 4/4 anonim válasza:
semmilyen tevèkenysègedet nem fogja làtni. es azt sem fogja megtudni, h letiltottad.
2013. nov. 13. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!