Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tiltott le Facebookon?
hát nem tudom. ha jobban belegondolsz, biztos nem volt semmi árulkodó jel?
esetleg nem lehet, h pasija van, csak éppen hullámvölgyben vannak. a csaj gondolt egyet, ismerkedett, randizott, de aztán vagy beijedt, hogy úristen, mit tettem, vagy simán kibékültek, és el akart tüntetni minden "bizonyítékot". másra így hirtelen nem tudok gondolni, mert amit leírtál, az egy tök jó randi.
velem csak annyi volt, h megismertem egy srácot, majd neten dumáltunk, és baromi jókat el tudtunk dumálni, majd egy nap láttam, h letörölt és kész. csak arra tudtam gondolni, hogy egyszerre több csajjal is beszélgetett, az egyikből randi lett, majd kapcsolat, és tiszta lappal akart indítani és letörölt. de igazából nem rázott meg a dolog, mivel csak neten beszéltünk.
esetleg nem lehet, h pasija van, csak éppen hullámvölgyben vannak. a csaj gondolt egyet, ismerkedett, randizott, de aztán vagy beijedt, hogy úristen, mit tettem, vagy simán kibékültek, és el akart tüntetni minden "bizonyítékot". másra így hirtelen nem tudok gondolni
Nekem is ez ugrott be így hirtelen!Szerintem lehet hogy éppen szakított vagy mosoly szünet van és rájött hogy rá sem tud másra nézni.Nekem is ez ugrott be így hirtelen.Lehett benne valami,vagy egyszerüen nem jöttél be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!