Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tiltott le Facebookon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le Facebookon?

Figyelt kérdés
Ma találkoztam egy lánnyal. Én 28 éves vagyok, ő 20. Pár napja neten ismertem meg és ő hozta fel hogy találkozzunk. Látott rólam képet is, én is róla. Miután meglátta hogy kopaszodok, szóvá tette de azt mondta hogy még mindig szeretne találkozni, mert ő a magas és a komoly gondolkodású férfiakat szereti. Ma megtörtént a tali, jót beszélgettünk, ő is nagyon nyílt volt, sokat beszélt magáról, nevetgéltünk is, úgy tünt hogy jól érzi magát meg ha kérdeztem, nem úgy válaszolt hogy igen, nem, aha hanem kifejtette még az eldöntendő kérdésekre is a választ. Az elején meg a végén kiemelte hogy örül hogy eljöttem, mert azt gondolta hogy meg fogom magam gondolni és lemondom. Meg nagyon negatív volt magával szemben hogy ő neki semmi se sikerül. Aztán amikor vége lett a talinak, kérdeztem hogy volna e kedve újra találkozni. Erre azt mondta hogy majd meglátjuk. Éreztem hogy ez azt jelenti hogy nem, de gondoltam még majd neten rákérdezek. Mire hazaértem, láttam hogy letiltott facebookról és törölt is. Azért nem fér a fejembe ez mert nem láttam semmi jelét hogy ez lesz a fentiekből kiindulva. Azért nagy csalódás mert kinéztem belőle hogy ha nem tetszem, megmondja őszintén. Veletek már történt meg hasonló? Tudom hogy az internetes ismerkedés megosztja az embereket de ha már megtörtént a személyes találkozás és nem volt semmi negatívum, akkor mit hagyhattam figyelmen kívül?
2012. márc. 29. 21:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hagyd a pi.csába!
2012. márc. 29. 21:59
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

hát nem tudom. ha jobban belegondolsz, biztos nem volt semmi árulkodó jel?

esetleg nem lehet, h pasija van, csak éppen hullámvölgyben vannak. a csaj gondolt egyet, ismerkedett, randizott, de aztán vagy beijedt, hogy úristen, mit tettem, vagy simán kibékültek, és el akart tüntetni minden "bizonyítékot". másra így hirtelen nem tudok gondolni, mert amit leírtál, az egy tök jó randi.

velem csak annyi volt, h megismertem egy srácot, majd neten dumáltunk, és baromi jókat el tudtunk dumálni, majd egy nap láttam, h letörölt és kész. csak arra tudtam gondolni, hogy egyszerre több csajjal is beszélgetett, az egyikből randi lett, majd kapcsolat, és tiszta lappal akart indítani és letörölt. de igazából nem rázott meg a dolog, mivel csak neten beszéltünk.

2012. márc. 29. 22:02
 3/15 anonim ***** válasza:
Nézd ilyenkor jobban megbecsülöm magam és annyiba hagyom, ő dolga, más úgyis lesz.
2012. márc. 29. 22:05
 4/15 trendkivuli ***** válasza:
100%
Szerintem ezt a kopaszodást nyugodtan kihagyhatod a leírásodból nemhinném hogy emiatt negatívan festettél volna számára, amúgy szerintem hagyd annyiban te 28 vagy ő még csak 20 sztem éretlen, próbálta megjátszani az érettet de biztos megerőltető volt neki és ezért letiltott. Szerintem ne is foglalkozz vele, majd fogják még őt is letiltani:-)
2012. márc. 29. 22:06
 5/15 anonim ***** válasza:

esetleg nem lehet, h pasija van, csak éppen hullámvölgyben vannak. a csaj gondolt egyet, ismerkedett, randizott, de aztán vagy beijedt, hogy úristen, mit tettem, vagy simán kibékültek, és el akart tüntetni minden "bizonyítékot". másra így hirtelen nem tudok gondolni

Nekem is ez ugrott be így hirtelen!Szerintem lehet hogy éppen szakított vagy mosoly szünet van és rájött hogy rá sem tud másra nézni.Nekem is ez ugrott be így hirtelen.Lehett benne valami,vagy egyszerüen nem jöttél be neki.

6/15 anonim ***** válasza:
Hát, valami gubanc biztos volt ha ezt csinálta...Most pl olyan jutott eszembe hogy lehet csak azt akarta hogy valaki meghívja egy Bambira vagy ilyesmi. Vagy volt neki barátja és csak szórakozott. Szerintem ne törd magad ezen, majd lesz más.
 7/15 anonim ***** válasza:
volt, de akkor én jöttem haza 1 óra után :D :D :D
2012. márc. 29. 22:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Na ezért nem szabad a neten ismerkedni...
2012. márc. 29. 22:19
 9/15 anonim ***** válasza:
ha letörölt, akkor ennyi volt... hagyd!
2012. márc. 29. 22:25
 10/15 anonim ***** válasza:
4%
Azért tiltott le a facebook-ról, hogy egy kicsit kimozdúlj otthonról, kedves szobapenész
2012. márc. 29. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!