Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tiltott le Facebookon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tiltott le Facebookon?

Figyelt kérdés
Ma találkoztam egy lánnyal. Én 28 éves vagyok, ő 20. Pár napja neten ismertem meg és ő hozta fel hogy találkozzunk. Látott rólam képet is, én is róla. Miután meglátta hogy kopaszodok, szóvá tette de azt mondta hogy még mindig szeretne találkozni, mert ő a magas és a komoly gondolkodású férfiakat szereti. Ma megtörtént a tali, jót beszélgettünk, ő is nagyon nyílt volt, sokat beszélt magáról, nevetgéltünk is, úgy tünt hogy jól érzi magát meg ha kérdeztem, nem úgy válaszolt hogy igen, nem, aha hanem kifejtette még az eldöntendő kérdésekre is a választ. Az elején meg a végén kiemelte hogy örül hogy eljöttem, mert azt gondolta hogy meg fogom magam gondolni és lemondom. Meg nagyon negatív volt magával szemben hogy ő neki semmi se sikerül. Aztán amikor vége lett a talinak, kérdeztem hogy volna e kedve újra találkozni. Erre azt mondta hogy majd meglátjuk. Éreztem hogy ez azt jelenti hogy nem, de gondoltam még majd neten rákérdezek. Mire hazaértem, láttam hogy letiltott facebookról és törölt is. Azért nem fér a fejembe ez mert nem láttam semmi jelét hogy ez lesz a fentiekből kiindulva. Azért nagy csalódás mert kinéztem belőle hogy ha nem tetszem, megmondja őszintén. Veletek már történt meg hasonló? Tudom hogy az internetes ismerkedés megosztja az embereket de ha már megtörtént a személyes találkozás és nem volt semmi negatívum, akkor mit hagyhattam figyelmen kívül?
2012. márc. 29. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom, hogy ez történt, és elhiszem, hogy pocsék érzés, de fel a fejjel. Lehet, hogy gonosz lesz, amit írok, de ilyenkor gondolj arra, hogy majd ő is meg fogja szívni, és neki is fájni fog egy s más. Amúgy nekem az a véleményem a leírásod alapján, hogy a csajszi nem igazán tudta, mitévő is legyen, vagy nem gondolta komolyan az egészet. De az is lehet, hogy csak megjátszotta magát, nem tudom. Mindenesetre minimum "furcsa", hogy elvileg jól érezte magát a randin, utána meg letiltott téged. Meg mondjuk az is érdekes, hogy negatívan állt hozzá önmagához, az se feltétlenül jó pont a másik ember szemében. Nem biztos, hogy te hibáztál, lehet, hogy csak ő játszadozott egy kicsit, vagy szimplán van valami "hibája". Találsz majd másvalakit, aki értékelni fog téged, és aki tényleg normális (bár saját tapasztalatom alapján sokszor a normálisnak tűnő lányokban lehet a legnagyobbat csalódni).
2012. márc. 29. 22:26
 12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, nem tudom, lehet hogy tényleg van barátja és úgy van ahogy Ti mondjátok :)
2012. márc. 29. 22:27
 13/15 anonim ***** válasza:
64%
én őszinte leszek, csináltam már ilyet. de azt el kell mondanom, hogy azok a férfiak minősíthetetlenül viselkedtek. volt olyan, aki 1 óra beszélgetés után már azt tervezgette, hogy mutat be az anyjának, volt olyan aki lek*rvázott...mondjuk úgy, hogy féltem a randi végén azt mondani, hogy "nem"...aztán egy idő után úgy döntöttem őszinte leszek. azóta ehhez tartom magam, de a fiúk, akiknek őszintén elmondom és kifejtem, hogy miért utasítom vissza őket nem fogják fel, hogy "nem". állandóan azzal jönnek, hogy kéretem magam, meg könyörögnek újabb találkozókért. nagyon idegesítő. nem jó érzés másokat elutasítani, főleg nem többször. és miután facebookon is elkezdenek üldözni, akkor tiltom is őket. Kedves Kérdező, lehet te nem ilyen vagy, de ha érezted, hogy a lány nem viszonozta a szimpátiát, akkor sajnos ez van. lehet ő is járt már így, mint én, és ezért előre törölt téged, hogy nehogy ez legyen belőle. ne keseregj ezen, keresgélj tovább! sok sikert!
2012. márc. 30. 00:33
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem kell ezen keseregni..tudom mondani könnyebb..de sajnos nem ő lesz lehet az első,aki ezt csinálja,majd veled..ilyenek az emberek és ilyen a netes ismerkedés..Én is arra gondolok,hogy volt-van barátja,csak mosoly szünet volt köztük,esetleg szétmentek és a fiú most újra feltűnt,vagy csak mégsem voltál szimpi neki..kitudja..

Én lány vok és voltam magam is,ilyen oldalon..kb egy hónapja taliztam egy sráccal nevettünk jót dumáltunk,aztán nem keresett többet,de még akkor nem törölt (aztán kiderült csak azért,mert nem ért a facéhez és nem tudja,hogy kell),mert volt egy kiirása,hogy "kell törölni az embereket"-megkapta a választ vkitől és már törölt is.:D Szóval ez ilyen.:)

2012. márc. 30. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Találkoztatok,nem jöttél be neki,és kész.Kínos ezt így helyben a szemedbe mondani.Mondjuk én nem töröltelek volna,és legalább neten őszinte lettem volna veled,és megmondtam volna,hogy nem tetszel.Szerintem így lett volna egyenes.
2012. márc. 31. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!