Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit jelent? :/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit jelent? :/

Figyelt kérdés
Van egy fiú akit kb 4 hónapja ismerek. Nekem ő bejön de nem tudom hogy én neki IGEN V NEM. Szal bejelöltem Facebookon és jól el is beszélgettünk elvoltunk de hirtelen tegnap letiltott és nem tudom mit jelent ez. Sértőt vagy ilyesmit nem is írtam mert ő kérdezgetett én meg válaszoltam rá. Csütörtökön fogok vele találkozni mert óránk lesz de nem tudom h megkérdezzem e tőlle hogy miért ( mert nem tudom h mit reagál!) szerintetek mit jelent????

2012. dec. 30. 12:39
 1/6 Pretty_Fighter ***** válasza:
Letiltott? Ezt miből látni?
2012. dec. 30. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy ha valakivel jóban vagyok, bírom, akkor ha valami bajom van vele, nem letiltom, hanem megbeszélem. Annyira csak nem bánthattad meg, hogy csak úgy letiltson.

Egyébként igen, beszéld meg vele! Az a legtisztább. Ha valami baja van veled, Neked mondja, és ne tiltogasson. Meg legalább akkor kiderül, hogy miért.

Elhiszem, hogy izgulsz miatta, de jelen esetben inkább neki kéne szégyenkeznie, hogy miért tiltott le csak úgy.

2012. dec. 30. 12:54
 3/6 anonim ***** válasza:
Örülj neki, egy gyenge jellemmel kevesebb van körülötted. Az már hab a torán ha neked sikerül kiprovokálnod, és az a szerencsétlen azt hiszi, hogy így bármilyen fájdalmat tud okozni neked:DD
2012. dec. 30. 12:58
 4/6 A kérdező kommentje:
onnan lehet tudni h letiltott mert nem took rá keresni és nincs a chatesek között
2012. dec. 31. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Háát, hogy ő annyira nem élvezte a beszélgetést...

Nézz másik srác után!

2012. dec. 31. 18:55
 6/6 A kérdező kommentje:
kössz ://
2013. jan. 6. 17:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!