Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Kaptam ncore meghívót most...

Kaptam ncore meghívót most mit csináljak?

Figyelt kérdés
jó,jó elég hülyén fogalmaztam meg a kérdést,de nagyon nem tudo márt kitalálni erre hogy ne legyen hosszú,a lényeg,hogy a napokban kaptam nCore meghívót egy idegentől,bent is vagyok az oldalon,de ő olyanokat nem tud tenni,ami nekem rossz lehet ugye? mármint hogy a nevemben tölt le dolgokat?:) a mádik,meg hogyha letöltöm mondjuk a photoshopot az 100%-ig biztonságos ugye?:)

2013. okt. 25. 23:18
 1/3 soccerway ***** válasza:
szerintem add át a regedet valaki olyannak, aki tud használni egy torrentoldalt, és nem ilyen hülyeségeken agyal, ezért nem kell idegeneket meghívni..
2013. okt. 25. 23:42
 2/3 karesz01 ***** válasza:

"Kaptam ncore meghívót most mit csináljak?"

már válaszoltál is a kérdésedre a lenti részletezésben

(meghívó segítségével regisztráltál)

"de ő olyanokat nem tud tenni,ami nekem rossz lehet ugye?"

Nem tud , fordítva van , te tudsz neki ártani

"mármint hogy a nevemben tölt le dolgokat?:)"

Ahhoz fel kellene törnie a profilodat(account)

"hogyha letöltöm mondjuk a photoshopot az 100%-ig biztonságos ugye?:)"

Mintha nem lennél tisztában a torrentezéssel

Amennyiben a letöltött adat(ok) nem tartalmaznak vírus akkor biztonságos

---

Sürgősen olvasd át az adott torrent oldal szabályzatát és a gy.i.k*-ot !!!

*-gy.i.k GYakran Ismételt Kérdések

WIKI-nek hívják ott tudtommal a szabályzatot

A torrentezés írott/íratlan etikett , alapszabályzat , adott torrent oldal szabályzatát tudnod kell !!!

---

A meghívó fél(aki küldte a meghívót azaz ő) felelősséggel tartozik a meghívót fél(aki kapta a meghívót azaz te) ért.

Ha bármelyik torrent oldalon a meghívót felet ki kell szabálysértésért dobni akkor a meghívó fél is repül vele együtt.

A többség ezért nem hív meg idegeneket az adott torrent oldalra .

A meghívott fél bármilyen szabálysértést követ el azt megkapja a meghívó fél is (egyes torrent oldalakon)

2013. okt. 26. 05:17
 3/3 A kérdező kommentje:
rendben,köszönöm,és bocsánat a buta kérdésekért :))
2013. okt. 26. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!