Most kaptam nCore meghívót, de van egy kis problémám a seedeléssel?
Figyelt kérdés
Mit csináljak, ha olyat töltök le, ami nem népszerű/régi/csak engem érdekel, és az arányom másfél napja 0.00? Már kezdek egy kicsit aggódni, nem akarom, hogy kitiltsanak :S2012. dec. 12. 11:57
1/7 anonim válasza:
nC-n nincs arány! máshol járhatsz
2/7 A kérdező kommentje:
Az aktivitás pont alatt vannak a torrentek amiket letöltöttem, és a sorban van egy olyan rész, hogy arány. Akkor itt nem számít, csak az, hogy 48 órát nyitva legyen a kliens?
2012. dec. 12. 12:06
3/7 anonim válasza:
Igen jól értelmezed.
Megjegyzés : ...és seedeld a letöltött torrenteket.
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2012. dec. 12. 12:17
5/7 karesz01 válasza:
Ha azon az oldalon eltűnnek a torrentek , és egy üzenet szerint rendben vagy ,
akkor törölheted a klinsböl a torrenteket , addig viszont ne(m) .
6/7 anonim válasza:
Na, azért üzenetet ne várj a rendszertől mert beleőszülsz :D
Elég ha eltűnik az "Aktivitás" részből
7/7 karesz01 válasza:
"Na, azért üzenetet ne várj a rendszertől mert beleőszülsz :D"
Ha eltűnnek a torrentek akkor ez a rendszer üzenet olvasható a torrentek helyett :
(( Az általad letöltött anyagokat a szabályoknak megfelelően visszaosztottad, a listád ennek köszönhetően üres. ))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!