Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Core-ra vissza kell tölteni...

Core-ra vissza kell tölteni dolgokat, vagy hogy megy ez? Nem rég kaptam meghívót, és nem nagyon értem.

Figyelt kérdés
Jó lenne, ha valaki érthetően leírná, hogy vissza kell tölteni? Vagy csak az uTorrentbe nem kell leállítani, hanem kell hagyni seedelni? Nem értem a seedes dolgot, meg a visszatöltést sem.
2013. jún. 27. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:

Minden oldalnak van szabályzata, direkt kitérve arra hogy az adott helyen mi a követelmény. Itt is ugyanez van, a Wiki menüpontban cikkekbe összeszedve minden lényeges tudnivaló.

Ha nem tudsz torrentezni akkor nem biztos hogy a legnagyobb oldalon kell megtanulni, mert ha rosszul csinálsz valamit és kitiltanak akkor nem térhetsz vissza.

A utorrent.hu oldalon vannak elméleti-gyakorlati leírások, itt ezen az oldalon is rengeteg feltett kérdés van erről ahol megválaszolták már ugyanezt a témát. Például itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__29..

2013. jún. 27. 20:56
 2/2 anonim ***** válasza:

-oldal szabályzat

-utorrent leírás, a hivatalos utorrent weboldalon.

2013. jún. 27. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!