Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tudja vki h ez miféle oldal?...

Tudja vki h ez miféle oldal? Mert meghívót kaptam egy "Vagyok Aki Vagyok" nevű személytől freemailen és nem bízok az lyesmiben, de kivi vok h mi a fene lehet ez

Figyelt kérdés
[link]
2012. okt. 7. 17:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Noname torrentoldal.

Több dolog miatt nem érdemes belépni rá:

- ha nem töltesz ilyen oldalakról, akkor kiesett

- az ilyen névtelen oldalakon általában nincs semmilyen tartalom, szabálytartó közösség

- viszont tele lehet reklámmal vagy támogatási felhívással

- spamben kaptad a meghívást, így ha regisztrálsz akkor nagy eséllyel a címed egy újabb adatbázisba kerül be, ami által újabb spamet fogsz kapni

- jelentéktelen oldal, a magyar torrentoldalaknak a toplistáján a sok száz közül 30 van, amit számon tartanak és ezekből is csak az első tízre van értelme bejutni

- az ilyen oldalak gyorsan feltűnnek és el is tűnnek, általában pistike-szintű kölykök csinálják akik nem is értenek hozzá (ez akár biztonsági kockázatot is jelenthet), vagy nincs pénzük fenntartani egy ilyen oldalt hosszú távon

2012. okt. 7. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!