Tudja vki h ez miféle oldal? Mert meghívót kaptam egy "Vagyok Aki Vagyok" nevű személytől freemailen és nem bízok az lyesmiben, de kivi vok h mi a fene lehet ez
Noname torrentoldal.
Több dolog miatt nem érdemes belépni rá:
- ha nem töltesz ilyen oldalakról, akkor kiesett
- az ilyen névtelen oldalakon általában nincs semmilyen tartalom, szabálytartó közösség
- viszont tele lehet reklámmal vagy támogatási felhívással
- spamben kaptad a meghívást, így ha regisztrálsz akkor nagy eséllyel a címed egy újabb adatbázisba kerül be, ami által újabb spamet fogsz kapni
- jelentéktelen oldal, a magyar torrentoldalaknak a toplistáján a sok száz közül 30 van, amit számon tartanak és ezekből is csak az első tízre van értelme bejutni
- az ilyen oldalak gyorsan feltűnnek és el is tűnnek, általában pistike-szintű kölykök csinálják akik nem is értenek hozzá (ez akár biztonsági kockázatot is jelenthet), vagy nincs pénzük fenntartani egy ilyen oldalt hosszú távon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!