Mit terméket ajánlotok?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy az internetszolgàltatáson kívűl a router vagy a modem befolyásolja jobban az internetsebességet? (Én azt vettem észre,hogy a router)
Tudnátok írni, hogy milyen routert/modemet ajánlotok?
Ami jó lenne:
- kettő-három eszköz kapcsolódna rá (persze Wi-Fi-vel); lehessen videókat nézni, online játékokat játszani jó ping-vel, nagyobb fájlokat (akár több gb) gyorsan letölteni
- az egyik eszköz sok falon át jut unternethez; nagy hatótávú legyen
Egyelőre több nem jut eszembe. Az árral itt nem vagyok tisztában, ha tudnátok egy jó ár/érték arányú terméket írni azt megköszönném.
Nagyon köszönöm előre a válaszotokat!
2013. okt. 16. 14:10
1/3 A kérdező kommentje:
A kérdést elírtam:Milyen terméket ajánlotok?
2013. okt. 16. 14:11
2/3 P.O.C. válasza:
Jelenleg csak ADSL szolgáltatáshoz tudsz modemet venni, a többi esetben úgyis csak az fog működni, amit a szolgáltató ad. Lehet venni külön routert és modemmel egybeépített routert illetve külön csak routert (ha már rendelkezel modemmel). Ma már egyre gyakrabban a szolgáltató Wi-Fi modem routert hoz, de azoknak nagyon gyenge a Wi-Fi -je így ezekre elég egy Access Point is.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megy a zöld kéz!
2013. okt. 17. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!