Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Festett fekete hajból hogyan...

Nikca kérdése:

Festett fekete hajból hogyan csináljak szőkét? Milyen terméket ajánlotok?

Figyelt kérdés
Fodrász,vagy házi módszer?Szőkítőpor vagy kiszőkítő festék?
2013. márc. 26. 18:16
 1/8 anonim ***** válasza:
JÓ fodrász, először is. Mert egy fodrász is simán elrontja, nem egyszerű művelet a feketéből szőke.
2013. márc. 26. 18:30
 2/8 anonim ***** válasza:

én decemberben kezdem el világosodni. azt tudnod kell, hogy nekem rövid hajam van és erős, tehát bírja a kiképzést.

1. vettem szőkítőpor+12%-os oxi + egy sötét szőke hajfesték, de az nem fogta be rendesen és rámentem még a palette mézbarnájával, így egy vöröses barnát kaptam(legalább egyszínű volt)

2. koktéloztam és hamvas sötétszőkét kentem rá. most olyan 7-6 színmélységnél tartok, igaz van vörös beütése, de azt hamvas festékkel ki lehet küszöbölni.

3. festés még várat magára, azon gondolkodok, hogy 6-os oxival rámegyek és utána hamvas világosszőkével, de ez még a jövő zenéje.

végig kallost használtam, mert olcsó és nekem bevált eddig mindig.

viszont ha hosszú hajad van érdemesebb melíroztatni vagy radírozni(effasor, color b4)

2013. márc. 26. 18:37
 3/8 A kérdező kommentje:
igazából fekete majdnem derékig érő vékonyszálú hajam van.középszőkét szeretnék belőle.de ha világosbarna lesz először az sem baj,az itt a kérdés,hogy menjek fodrászhoz 10-15 ezerért,vagy házilag szőkítőporral vagy esetleg kiszőkítő festékkel csináljam?elsőre milyen színe lesz kb?
2013. márc. 26. 18:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Elsőre leginkább vörös, foltosra szokott sikerülni, még fodrásznál is, bár ott valószínűleg jobb eredményt kapsz mint otthon. Már ha vállalja, mert nekem nem vállalta egy fodrász sem a derékig érő fekete hajam szőkítését. Aztán szőkítőpor + 12% oxival rámentem 3szor (hetente 1 szőkítés), aztán festettem és így lett normális színe. A fele meg letört persze, de az engem nem zavart, mert gyorsan nő a hajam.
2013. márc. 26. 18:45
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan mondom, hogy eszedbe se jusson otthon nekiállni. BIZTOSAN FOLTOS ÉS TÖREDEZETT LESZ. Ha ragaszkodsz hozzá, akkor érdeklődj jó fodrász után. Ha simán, gondolkozás nélkül elvállal, akkor azonnal hagyd ott :) csak profihoz menj!!! Ha dobozos festéket használtál, főleg, ha olaszt, akkor semmi esélyed. Vagy így maradsz, vagy levágatod és növeszted évekig....
2013. márc. 26. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Én elmentem egy profi fodrászhoz. Hosszú fekete hajam volt. Azt mondta, hogy ha vékony szálú lenne a hajam, semmiképp nem vállalta volna el. Mondtam neki, hogy az ár nem érdekel, hozza ki belőle a maximumot. Vállig érő sötétvörös hajat tudott belőle kihozni, de 4 órát ott ültem.
2013. márc. 28. 18:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja azt hozzátenném, hogy előtte nekiálltam itthon magamnak, hát nem fog menni, hidd el. Csak rontasz rajta, ráadásul amennyi elég lenne a hajadra, abból kijön egy fodrász! Már ha elvállalja!
2013. márc. 28. 18:35
 8/8 anonim válasza:

Nagyon profi fodrászt kell keresni .

Első alkalommal semmiképp nem lesz szőke .

Egy rosszabb vöröses árnyalt .

Ha azt akarod , hogy egészséges és szép szőke legyen az eredmény , akkor min. 5 hónap alatt lesz egy szép sötét szőke , addig meg el kell viselni , a le szivatás eredményeit , ami nem szép . De csak így maradhat egészséges a hajad .

szept. 21. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!