Milyen hajápoló terméket ajánlotok amitől selymesebb és fényesebb lesz a hajam? Nektek mi vált be?
Hajolaj és hajpakolás:) Ezek életmentőek a száraz hajnak. Én gliss kur új hajpakolását használom azt az arany csillogásút,az már hajmosás közben ápolja a hajam és selymes lesz,majd vizes hajra és hajformázás után rakok a hajvégekre hajolajat.
Most balea hajolaját használom:
nekem bevált,isteni az illata,kevés is elég belőle és ápol.
Előtte kallos kristályolaját használtam ami szintén szuper volt de az csak ideiglenes fényt és ápoltságot nyújtott,tehát következő hajmosásig csak.
Én most kallos kasmír keratinos balzsamot használok, fodrászkellékesben vettem, elég olcsó is volt. A hajam sokkal puhább, selymesebb, mióta használom.
A törölközőszáraz hajamra pedig vagy balea glatt glanz intenzív szérumot teszek ( [link] vagy alverde avokádó és szőlőmagolajas hajvégápolóját. Mindkettőt szeretem. A baleástól egyenesebb lesz a hajam, és mivel már nem vasalom, ez nagy előny számomra, viszont az alverdésnek százszor jobb összetevői vannak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!