Daganatra, amelyik mar attetes, milyen Aloe Vera-s termeket ajanlotok? Mit lehetne kiprobalni?
Az aloe vera sok mindenre jó, de arra szerintem pont nem, hogy megakadályozza az újabb áttétek kialakulását ill. a már meglévő daganatokat kisebbítse.
Ajánlom akkor inkább az Avemar-t, sok infót olvashatsz a neten róla, de nagyon jó tapasztalok vannak a csökkentett deutérium tartalmú vizekkel is.
Mondjuk készülj fel, hogy ez az utóbbi nem épp olcsó.
Milyen daganat? Műtét, sugár, kemó volt? Hol van áttét?
Milyen daganat?
Nálunk is van a családba :(
Béres csepp c vitamin culevit forever aloe gél és a tea(méregtelenítő hatású is)meg a lyciumot szokták még ajánlani.
Kedves 4-es!!!
Az ar nagyon mindegy, csak tudjunk a betegen segiteni!
4!!!
Nem volt semmi mutet,kemo, semmi de semmi.Gyomordaganat van es attetet csinalt a majra!
Azert erdeklodtem,hogy lehet-e segiteni a daganaton valami szerrel,mert azt olvastam hogy a Noni Juice,Aloe Vera segitsegevel ujra lehet regeneralni a majat.Vagy meglehetne-e valamivel allitani?Ketsegbe vagyok esve....
4-es vagyok.
Anyósomnak emlőrák volt 4.5 éve.Most neki is a máján van áttét.Valószínű tavaly is kezdődött de akkor nem tudták hogy hol akkor visszament a tumormarker eredmény így nem is foglalkoztak vele.20-án megy dokihoz és meglátjuk mi történt azóta,de a közérzete már jó.Ha rossz az eredménye akkor mindig észreveszi már előtte.
Ő azokat a szereket szedi amiket leírtam a forever-es termékeket most kezdte el hogy rossz lett az eredmény.
Szia!
4-es vagyok!
Ma láttam egy műsort erről. [link]
Szerintem érdemes utána járni.Mielőbbi gyógyulást kívánok!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!