Frissen műtött sebre ha Aloe Vera First spray-t fújok, azzal ártok neki?
Te rettenet hü.e vagy! Hol írtam másodjára le hohy mit mondot az orvos? Szerinted mi a lófaxt jelent az hogy friss sebre semmit nem fújunk vagy kenünk? Mit? Vajon azért mert használ vagy árt? Te retardált majom! Sajnálom de ha ennyire homály vagy nem tudok veled normálisan beszélni! Kendd be, fújd be bammeg azt ne itt nyígj!
Nem egy troll, hanem egy orvos!
En a mutetet koveto napon, friss aloavera zselevel, naponta tobbszor bekentem a vagast, amit az orvos nem tanacsolt, de nem ellenezte, mivel ismert! A varrat szedesnel meglepetten kereste az orvos a vagas helyet, mivel az nem latszott,holott 10 cm-es vagasrol volt szo! A lanyomnal szinten ezt hasznaltam, ahol a vagashelye nem lathato.
En a friss zselet ajanlom, de bar ilyen szereket nem tennek ra, mivel barmi van rairva, ez mar nem az a friss noveny, aminek fertotlenito, gyulladascsokkento, fajdalomcsillapito, osszehuzo stb. hatasa van, ezekben a termekekben mar mas anyagok is kerulnek, ami mar artalmas lehet,
ezert ha tenni akarsz ra, az csak a friss novenynek a zseleje legyen, s igyekezz a sargas szinu let ratenni, a novenyt megvagod, es a novennyel teszed ra, nem hasznalsz semmi vattat, ecsetet, csak maga a novenyt! Atsimitod a sebet ezzel, igy fertotlenited is es segited a gyogyulast!
Bali2:
Nem ezt írta, hogy "mert nem steril". Pont ezt szeretném megtudni, hogy az Aloe First spray mennyire steril. A seb "vizezésével" sem az a gond, hogy nehezebben gyógyul, hanem, hogy be tud gyulladni, mivel a csapvíz egyáltalán nem steril.
...és "frusztrált fogyatékos agresszív idióta":
Mint már többször leírtam, a friss sebre azért nem teszünk semmit, hogy nehogy elfertőződjön. Pont. Ami ennek a kritériumnak mégis megfelel, azzal lehet kísérletezni. Ehhez nem kell google. Személyeskedésbe én továbbra se mennék bele - veled ellentétben - , de legyen elég annyi, hogy kettőnk írási stílusából szerintem sok minden kiderül és ez nem rólam állít ki szegénységi bizonyítványt.
utolsó válaszoló:
Köszönöm szépen az egyetlen értelmes választ, egyelőre még várok a Forever Living Product magyarországi disztribútorától egy mailt, hogy steril-e a készítmény, én azt hamarabb rá merném tenni, mint a friss növényt, bár gyanítom hatóanyagában az lenne a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!