Aloe Vera first (Forever living) spray-t orrba nátha esetén?
Nehéz úgy befújni, hogy ne fájjon. Saját tapasztalat.
Mi vettünk valami mentolos orrspray-t és annak a flakonjába töltöttünk First-öt. Ha nagyon csíp érdemes vízzel hígítani esetleg egy kis sót tenni hozzá.
A lényeg, hogy ha követlenül a koponyán található orrjáratba fecskendezed akkor nem fog csípni. Viszont ehhez elég mélyre kell dugni a spray csövének a végét.
Én már 3 éve fujkálom orrba, igen előszőr csíp de csak 10-20 másodpercig mert a gyulladás fáj, utána hihetetlen sebességgel elmúlasztja. Sót tenni bele jó nagy marhaság, akkor már olyan mint ha alkoholt fujna bele... szétmarja, de az alove gyulladást csökkent, táplálja a gyulladt bőrt. Minden évbe 2x megfáztam, de amióta fújom az orrom Firstel, azóta nem szoktam náthás lenni, maximum kerülget. Tök gyorsan elmúlik a torok kaparásom is, imádom.
Egyébként, féltem a koronától is, mivel sokfele járok oránként fujkáltam az orrom vele, és a tesztek alapján nem estem át raja. Nem biztos hogy emiatt, de én szerintem van köze hozzá hogy szépen lemostam a bacikat a garatomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!