Az aktivátort (Forever Living, Aloe Vera) hogyan kell adagolni hasfájós,2 hónapos babánál? 5 és fél kiló.
Szia!
Kilónként 1-2 cseppet szoktak ajánlani!
Az én kislányom a felével is beérte, vagyis a kilónkénti 1 cseppel, de van olyan baba aki kilónként 2 csepp kell!
Üdv egy 22 hónapos kislány anyukája aki 35 hetes kismama is.
Én sehogy nem adnám,ártani nem árt,de használni sem használ.
Viszont ha már nem fogja kapni,rettenetes nehezen fog kakilni,mert a gél lágyitja a székletet,amit a szervezete meg fog szokni és anélkül kinszenvedés lesz az ürités
Kedves 3. válaszoló!
Nem akartam OFF-olni nem szokásom!
De a gél egy egészen más termék, mint az activátor!
Ezt nyugodtan lehet adni, nem befolyásolja a székletét a babának!
Üdv első válaszoló!
Szia!
Én igaz még csak 4 éve használom, de mi meg nem vettünk észre ilyesmit.
Üdv első válaszoló!
Sziasztok!
Nekem a gyerekorvos tiltotta meg a használatát mert bezavarhatja a kis szervezetét.Hiszen mégiscsak gyógyításra is használják.
Próbáld inkább amit a gyerekorvos ajánl.
Nos! akkor most hogy is kell adagolni??? Az ok, hogy 1 csepp kilónként, de naponta? Vagy szoptatások előtt? Hányszor egy nap?
Nekünk amit a doki ajánlott sz@rt sem ért egyik sem:( Egyedül a szélcső, amit tudunk használni, de jó lenne, ha nem kellene olyan sűrűn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!