Chatrouletten csináltam rossz dolgokat és kiírt valamit, ezt be tartják szerintetek? Gyámság alá kerülök? Gyorsan pls
Figyelt kérdés
You are banned because somebody has broke Chatroulette rules while using your IP address.
Rules:
Broadcasting nudity or suggestive content is not allowed.
If you are under 13, you can not use the service.
If you are under 18, you can only the service with permission from your parents or legal guardian.
You can not do anything that is illegal.
Broadcasting unsolicited advertising (spam) is not allowed.
Using fake webcam or fake video stream of other person is not allowed.
Ez volt amit kiírt. Nem tudom miért tettem. Megőrültem. 15 vagyok:/
2013. aug. 22. 22:58
11/15 A kérdező kommentje:
megnyugodnék, ha tudnám, hogy holnap nem fognak megkeresni :) vagyis már ma. És hogy van ez a tiltás? Ha mondjuk felteszem bátyám egyszer oda téved ő a gépéről fogja tudni nézni? Vagy ő is le van tiltva? Most néztem hogy még mindig igen. ÍGÉREM, soha nem fogok senkinek semmit mutatni ezentúl, csak azt ússzam meg!!
2013. aug. 23. 00:03
12/15 anonim válasza:
arról a gépről nem lehet nézni amelyiken előjött a tiltás
13/15 A kérdező kommentje:
köszi:) ígérem soha nem csinálok ilyet! csak ne legyen semmi bajom ebből!!!!!:) Holnap merjek elmenni nyaralni vagy megkeresik a szüleim és mikor megyek haza késsel fognak várni?:S:D
2013. aug. 23. 00:18
15/15 anonim válasza:
Nyugi! Nem fognak meg keresni! Szóval nyugodtan mehetsz nyaralni... ha bár már kicsit lehet késő van hozzá mert mindjárt iskola.
Amúgy meg te meg ne beszélj így 1 lánnyal... akkor is ha ezt csinálta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!