UPC internet Debrecenben mindig ilyen rossz?
Napi szinten elmegy az internet 5-10 percre, de van olyan amikor naponta 5x-6x megy el 5-10 percre. Ez nem csak nálam fordul elő és nem ruter probléma ugyanis a modemnél a "Receive"-nél szokott megakadni a villogó. De előfordul, hogy a "Send" és a "Cabel"-nél akad meg a villogás. UPC honlapján nem látom, hogy Debrecenben végeztek volna karbantartást. TV másik kábelen jön, ugyanúgy UPC-s, de azzal nem szokott probléma lenni. A legrosszabb ilyenkor, hogy a telefon is a modembe van bedugva és, ha nincs jel akkor nincs telefon se.
Szóval ennek mi az oka vajon?
A másik.
Én a Fiber power 25-öst használom tehát 25Mb/sec Le és 1,5MB/sec Feltöltésem van. Ez a max érték.
Garantáltan AZT ÍRJÁK, hogy 8 Le 0,5 Fel. De én ebből a garantáltból miért csak 3MB/sec letöltést kapok és 200kb/sec feltöltést?
Felhívtam őket és azt mondták, lehet hogy a szerver ahonnan töltök az a szar...még véletlenül se az UPC.
ÉS ennek az irtózatos sebesség vesztésnek mi az oka? ( De lehet én vagyok a hülye, hogy nem számolok bele ezt azt )
Nyomass már itt egy tesztet! (begin test-tel indul)
Úgy csináld, hogy közben nem töltögetsz máshová/máshonnan!
Jó minden. 25,7 LE 1,4 FEL. Ezzel nincs probléma. A sebességgel már tudom mi a baj. Az, hogy én vagyok a hülye :). Nem MegaByte hanem Megabit és az teljesen más. Így már minden érthető.
A folyamatos internet kapcsolat megszakadással viszont nem tudok kibékülni. Egyszer volt nálunk a szerelő is. Kicserélt valamit, de én igazából nem vettem észre változást.
Nah most az történt, hogy ma pénteken új csomagot vettünk.
9000Ft vagy mennyi lesz és kicserélnek mindent. Kapunk új modemet is. 120MB/s lesz a net, TV Digital Gold, telefon meg Bronz. Ha ezek után sem javul a helyzet akkor mi nem tudunk mit csinálni.
A T-Home-ra meg nem térünk vissza mert csak a telefonért készenléti díjat vagy mit kellett fizetni 1700Ft-ot. UPC-nél meg ha telefonálunk meg stb mégakkor se éri el az 1700-at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!