Más is tapasztalt olyat, hogy szedte rendesen a vashiányra kiírt gyógyszert és a kontroll labor ugyanolyan rossz lett mint a gyógyszerszedés előtti?
Maximálisan betartom a szedésre vonatkozó útmutatást. De akkor hová tűnik az a vas, amit hetek óta szedek?
Nagyon el vagyok keseredve, a jövő hétre vagyok kiírva és ráadásul az ellenanyagszűrésem is pozitív lett. A vérképem meg nagyon halovány.
Szia!
Én is így állok. 35+3 hetes vagyok, Maltofer-t szedek már 2 hónapja és a vérképem ugyanolyan rossz lett a 34. héten. Vérszegény vagyok. Nem tudom miért, de valahogy nem épül be a vas. Nekem napi kettőt kellett szedni belőle. Még a vérkép elemzésemet nem látta doki, de kíváncsi leszek ezek után kapok-e másikat (vastablettát) vagy csak emelni kell-e a dózist.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Neo Ferro Folgammát szedek és mellette semmi mást csak a terhes vitamint.
Az ellenanyagszűrésben aspecifikus reakciót írtak le, amit még a dokim sem tudott megmagyarázni, hogy mitől lehet. Én O+ vagyok, a férjem A+. Ez az első terhességem, abortuszom sem volt, vért sem kaptam.
Viszont az orvosom a halovány vérképem miatt aggódik, amihez hozzájön ez az ellenanyag dolog. :-(
Köszönöm a megnyugtató sorokat!
Szia!
Szerintem tömj magadba mindenféle piros gyümit és zöld színű zöldséget!
Nekem ettől lett jobb a vérképem az tuti, mert a vastablettát meg időközben elhagytam, az semmit nem segített!
Az ellenanyag dolgot én sem értem, én eddig azt hittem, hogy az csak neg. RH faktornál lehet.
34 hetes km
Szia!
A vas felszívódását segíti a C-vitamin.Én a maltofer mellé 500 mg C-vitmint szedek.
Könnyű szülést kívánok és sok boldogságot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!