Miért nem válaszol senkisem a hírdetésemre?
Már március óta próbálok eladni egy játékot de eddig még egy darab e-mailt sem kaptam pedig igényesen szólok hozzá a vevőhöz és minden adatot megadtam magamról és a jatékról is még sincs senki akinek kellene és az ár is reális mert 16 e vettem és még nem is használtam...
Manapság már nem nagyon vesznek az emberek ilyen játékot, inkább letöltik a netről, vagy ha ezt épp nem is lehet, letöltenek más hasonlót.
Szóval szerintem nem ér ennyit a játék, egyszerűen ezért nem tudod eladni.
Próbáld meg a TeszVeszen vagy a Vaterán.
Szerintem a legnagyobb gond az, hogy német nyelvű!
Legalábbis ez van a leírásban!
Amíg a chippelt PS-ekhez meg lehet venni a tört új játékot 1500-ért, addig senki se fogja a 2005-ös eredetit megvenni, még 5000-ért se!
OKOS TOJÁS???
HA NEM ADOD MEG A LAKCIMEDET AKKOR HOGYAN FOGJÁK TÖLLED MEG VENNI MEGY, HA POSTÁZOD MIVEL AJÁLOTTAN KELL FELADNI AKKOR IS RÁ KELL IRNI A FELADÓ CIMET MÁSKÉPP A POSTA BESE VESZI. HAMEG HAMIS CIMET IRSZ AZ MEG BÜNTETENDŐ CSELEKMÉNY HAVER. ÉN A TESZVESZEN SOKAT VÁSÁROLTAM ÉS MINDIG KOREKT VOLT AZ ADÁSVÉTEL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!