Herby, PewDiePie, hogyan és miért?
Figyelt kérdés
Miért van ilyen sok követője, fanboya Herbynek és PewDiePienak? Tehetségtelen videósok mind a ketten, irritáló minőségtelen videókkal és mégis jön nekik a pénz a sok gyökérből aki feliratkozik rájuk... Miért nem a tehetségesebb videósok kapják a pénzt ezek helyett a kúltúrális szennyek helyett?2013. júl. 17. 16:42
21/25 anonim válasza:
Nem mostani téma, de azért leírom, ahogy csomó helyen megtettem már..Mindenki előtt itt a lehetőség a semmittevéssel való pénzcsináláshoz, csak élni kéne vele. Mert akik ezt állítják, hogy nem csinálnak semmit biztos nem szerkesztettek még videót. ..Nem két perces meló.
23/25 anonim válasza:
Pewdie védelméért kivágtam egy részletet egy cikkből.
" Felix azt is tudja, mit kezdjen a rengeteg pénzzel, amit nem szándékozik elszórni felesleges dolgokra: legutóbb 660 ezer fontot ( kb 300 millió forint ) adományozott egy gyermekmentő, és két természetvédő alapítványnak."
Lehet hogy egy őrült srác de helyén van a szíve!
24/25 anonim válasza:
Először is mint ahogy a többiek mondták nagyját eladományozza a pénznek. Nem mai téma itt sem, most már 46 millió feliratkozója van. Próbálj meg minden nap igényes hosszú ideig vágott videókat csinálni!
Kamu akcentus? Tudod, hogy SVÉD?
25/25 anonim válasza:
kutyául nem mai téma, de azért eléggé szíven ütött hogy Pewdiepiet és Herbyt egy lapon említetted kedves kérdező. Abban igazat adok hogy Herbyt én sem értem hogy miért nézték/nézik (nem tudom abbahagyta-e azóta), számomra kissé irritáló DE ha valakinek ez tetszik, és szereti annak áldás békesség és nézze nyugodtan, szíve joga. Amugy meg ha jol tudom nem is volt neki olyan sok követője, mármint ez persze relatív, de sose volt egy Pewdiepie:D kedves emberek, aki szeretne semmit tevésből megélni az meg is teheti, a youtube egy (már amennyire) korlátlan dolog, hajrá:) Amúgy meg kinek mi jön be, én nagyon szeretem Felix munkásságát és beteg humorát, de ha valakinek nem tetszik azzal sincs semmi gond csak ne terjesszünk már olyat hogy megjátsza az ijedést, meg tuti kamu akcentusa van (Svéd származása révén ezt erősen vitatom, de komolyan, mi lenne neki abban jó ha meg is játszaná?) mert ez már kicsit nevetséges. (Senki ellen nem irányul a válasz, egyszerűen a én igencsak késett véleményem. Unatkozom és kész, bocsi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!