Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Herby, PewDiePie, hogyan és...

Herby, PewDiePie, hogyan és miért?

Figyelt kérdés
Miért van ilyen sok követője, fanboya Herbynek és PewDiePienak? Tehetségtelen videósok mind a ketten, irritáló minőségtelen videókkal és mégis jön nekik a pénz a sok gyökérből aki feliratkozik rájuk... Miért nem a tehetségesebb videósok kapják a pénzt ezek helyett a kúltúrális szennyek helyett?
2013. júl. 17. 16:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
24%
Ti akik szeretik pewdiepiet, ti normálissak vagytok? oké ,oké megjáttsza a megijedést, megjáttsza a kamu akcentust a kamu ruhaszárítót a háttérben stb. ezt megértem pénzt tud vele keresni, de hogy lehet ide lealacsonyodni? miért? miért van arra igény h egy felnőtt ember megjátszottan órdítozzon egy horror játékra mint egy állat? könyörgöm van akit elszórakoztat h a semmiért órdít órákon keresztül? és az azért elég nagy respect h jófej a barátnőjével ... -.-
2013. aug. 25. 20:38
 12/25 anonim ***** válasza:
Most nézted meg a FreddyD-s videót? mert ez tisztára olyan válasz volt. Nem hiszem hogy kamu akcentus hiszen Svéd.
2013. aug. 27. 14:24
 13/25 anonim ***** válasza:
53%
Most én itt nem úgy szólok hozzá, mint egy profi videós, hanem mint egy átlagos néző. Herby-nek csak pár videóját láttam, elég is volt belőle. Engem valahogy nem érdekelnek egy piás ember káromkodós szófosásai, hogy mit gondol ő erről meg arról és szerintem szánalmas, hogy például egy játék miatt mennyit bír nyavalyogni lásd: Counter Strike. PewDiePie, őt meg ennél is kevésbé ismerem. Minőségibb videókat készít ez igaz. Azt már marhára nem bírom, hogy teli vannak a videói megjátszott ijedésekkel meg ahogy nyávog mint egy 5 éves, meg minden hülyeségről videót készít és ebből él meg. Lehet, hogy irigynek tartotok (bár nem tudom mire), de szerintem érdemtelen, hogy mennyi pénzt kaphat és csak azért, mert a videóit nézik és feliratkozói vannak.
2013. aug. 29. 09:47
 14/25 anonim ***** válasza:
10%

# 11/13

Meglehet, hogy vak vagyok, de csak én nem látom a különbséget a két ember között? Szerintem mind a kettő igénytelen módon ontja magából a videókat, így kb. a semmittevéssel keresik a pénzt. Csak és kizárólag a feliratkozók - khmm... barmok... - száma tér el, az is valószínűleg a használt nyelv - és parasztvakítás - miatt.

Pontozzatok le nyugodtan, úgyis annyira szeretitek ezt a metódust - értelmi válasz írása valószínűleg túlhaladná a PewDiePie fanatikusok jelenlegi korukkal járó intelligenciát.

2013. aug. 30. 15:25
 15/25 anonim ***** válasza:
87%

Ostobák vagytok, haterek.

Az intelligenciának semmi köze a szórakozáshoz.

Lehet, hogy te csak azon tudsz szórakozni, ami nagyon értelmes.

De egy normális, boldog ember tud röhögni értelmetlen dolgokon is. És az ilyen emberek boldogabbak, nyugodtabbak és jobb fejek. Sajnálom, de ez van.

Egyébként meg miért annyira fontos nektek az intelligencia?

Lehet, hogy valaki nem olyan értelmes, mint ti vagytok, de ő legalább lehet, hogy jószívű, életvidám és nincsenek előítéletei.

Nem az ész a legfontosabb.

2013. aug. 30. 17:51
 16/25 anonim válasza:
84%

ez megvágott,herby-t pewdiepie-val egy oldalra ne irjátok.

Herby a +100k feliratkozójával parasztkodik

PewDiePie 13millióval rendelkezik és úgy éri el,hogy nem félrészegen káromkodik

2013. szept. 13. 22:55
 17/25 anonim ***** válasza:
72%

Piewdiepie azért "nyávog" mert a nézőinek erre van igényük.

Jó,tudom,hogy valakinek nem tetszik,VISZONT ő azon kevés videósok közé tartozik aki foglalkozik a nézőivel,mindent megtesz nekik és ez + pont.

2013. okt. 11. 15:23
 18/25 anonim ***** válasza:
67%

Hát ha pewdie megjátsza hogy megijed akkor én megeszem a kalapom.tudod milyen nehéz színlelni a megijedést? :D

Azért szerintem azért lehet látni a kettő közti külömbséget.De mindegy.Herby pedig egy rakat sz@r.

2013. nov. 9. 22:14
 19/25 anonim válasza:
100%
elég baj lenne ha pewdiepie összes feliratkozója ostoba lenne mert ez 18 millió embert jelent pillanatnyilag... ijedtséget megjátszani elég nehéz, kamu akcentust tartani éveken át minden egyes videóban még nehezebb szerintem. A pénzből amit megszerez a feliratkozóktól annak nagy részét el szokta adományozni... Viszont amit a legjobban szeretek benne, hogy nem végig azt mondogatja minden egyes játéknál hogy mekkora szar, hanem próbálja végigvinni kitartóan és közbe nevet, poénkodik (nálam mindig betalál a poénja), és ha egy videón keresztül nem sikerül megcsinálnia, akkor folytatja egy másikban. Nem pedig feladja és a játékra fogja hogy mekkora egy szar. persze hogy felkeresik a játékgyártó cégek. Amúgy nem is értem hogy kerültek ők egy lapra Herbyvel.
2013. dec. 25. 21:16
 20/25 anonim válasza:
én voltam a #19 csak annyit akartam hogy L/15
2013. dec. 25. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!