Herby, PewDiePie, hogyan és miért?
# 11/13
Meglehet, hogy vak vagyok, de csak én nem látom a különbséget a két ember között? Szerintem mind a kettő igénytelen módon ontja magából a videókat, így kb. a semmittevéssel keresik a pénzt. Csak és kizárólag a feliratkozók - khmm... barmok... - száma tér el, az is valószínűleg a használt nyelv - és parasztvakítás - miatt.
Pontozzatok le nyugodtan, úgyis annyira szeretitek ezt a metódust - értelmi válasz írása valószínűleg túlhaladná a PewDiePie fanatikusok jelenlegi korukkal járó intelligenciát.
Ostobák vagytok, haterek.
Az intelligenciának semmi köze a szórakozáshoz.
Lehet, hogy te csak azon tudsz szórakozni, ami nagyon értelmes.
De egy normális, boldog ember tud röhögni értelmetlen dolgokon is. És az ilyen emberek boldogabbak, nyugodtabbak és jobb fejek. Sajnálom, de ez van.
Egyébként meg miért annyira fontos nektek az intelligencia?
Lehet, hogy valaki nem olyan értelmes, mint ti vagytok, de ő legalább lehet, hogy jószívű, életvidám és nincsenek előítéletei.
Nem az ész a legfontosabb.
ez megvágott,herby-t pewdiepie-val egy oldalra ne irjátok.
Herby a +100k feliratkozójával parasztkodik
PewDiePie 13millióval rendelkezik és úgy éri el,hogy nem félrészegen káromkodik
Piewdiepie azért "nyávog" mert a nézőinek erre van igényük.
Jó,tudom,hogy valakinek nem tetszik,VISZONT ő azon kevés videósok közé tartozik aki foglalkozik a nézőivel,mindent megtesz nekik és ez + pont.
Hát ha pewdie megjátsza hogy megijed akkor én megeszem a kalapom.tudod milyen nehéz színlelni a megijedést? :D
Azért szerintem azért lehet látni a kettő közti külömbséget.De mindegy.Herby pedig egy rakat sz@r.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!