Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Herby, PewDiePie, hogyan és...

Herby, PewDiePie, hogyan és miért?

Figyelt kérdés
Miért van ilyen sok követője, fanboya Herbynek és PewDiePienak? Tehetségtelen videósok mind a ketten, irritáló minőségtelen videókkal és mégis jön nekik a pénz a sok gyökérből aki feliratkozik rájuk... Miért nem a tehetségesebb videósok kapják a pénzt ezek helyett a kúltúrális szennyek helyett?
2013. júl. 17. 16:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
98%
Mert ezekre van igény. És ők is tehetségesek valamilyen módon, csak nem olyan módon, mint ahogy te szeretnéd. Nézz Jacksfilms-et. :D
2013. júl. 17. 17:42
 2/25 anonim ***** válasza:
58%
Figyelj! Pewdiepie-nek majdnem 10 millió feliratkozója van. Herbynek pedig 100 ezer körül. Itt csak Herby tölt fel igénytelen videókat. Egyébként Pewdiepie a youtube történelem egyik legnagyobb videósa. Gondolom te csak azért írsz ilyet mert irigy vagy a sok feliratkozóra.
2013. júl. 19. 10:25
 3/25 A kérdező kommentje:
Távolról sem vagyok irigy, csak nem értem, hogy egy felnőtt ember hogy tud megélni nyávogásból..
2013. júl. 19. 13:56
 4/25 anonim ***** válasza:

Talán mert erre van nézettség? :D

Ha megtehetném én is csak nyávognék ennyi pénzért :D

2013. júl. 20. 16:24
 5/25 anonim válasza:
ha neked lenne 10m feliratkozod teis örülnél neki.ammugy ezis egy biznisz
2013. júl. 22. 14:47
 6/25 anonim ***** válasza:
Nézz meg mondjuk egy Herby videó alatt a kommenteket... Ezeknek az állatoknak az IQ -juk még a két számjegyet sem éri el.
2013. aug. 9. 14:03
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, azért nehogy már egy szintre hoz Pewdiepie-t és Herbyt...

Herbyt nem szeretem, soha nem is szerettem. De nincs is sok feliratkozója, nem tudom mit vagy oda... Sehol sincs az az ember.

Pewdiepie! Én imádom, bocsáss meg nekem. :'(

Mi bajod vele?

Vicces a srác.

És igenis értelmes. Csak tud szórakozni, és bolondozni.

Energikus, életvidám, egyéniség.

Ettől függetlenül nagyon kedves az emberekkel, és jól nevelt is! A barátnőjével nagyon jó a kapcsolata, és aranyosak együtt.

De nem értem. Miért baj az, hogy sokan nézik? Miért baj az, hogy sok pénzt kap? Irigység?

És az miért baj, hogy a te kedvenceidet nem nézik olyan sokan? Nem mi tehetünk róla, hanem az a videós. Ha azt akarja, hogy sok nézettsége legyen, akkor direkt olyan videókat kell csinálnia.

Ha vállalja azt, hogy olyan videókat készít, amikre nincs olyan nagy igény, akkor ne akadjon ki, ha nem kap sok pénzt.

2013. aug. 12. 00:42
 8/25 anonim ***** válasza:
Khm.. A számból vetted ki a szót utolsó válaszoló :D
2013. aug. 13. 12:01
 9/25 anonim válasza:
100%
Pewdiepie a legjobb !
2013. aug. 14. 17:14
 10/25 anonim válasza:
100%

PewDiePie szenny?? Azért legyél már tisztában dolgokkal kedves kérdező. Valóban szenny lenne, ha pénzimádat hajtaná, de az a srác tiszta szívből csinálja azt amit csinál. Emellett köztudott, hogy a pénzből amit megkeres rengeteget adományozik.

Lehet, hogy neked nem nyerte el a tetszésed a stílusa, meg a videói, megértem, hiszen mindenki számára más a szórakoztató. De az, hogy minden ****nak lehordod és gyökérnek nevezed azokat, akiknek ez a szórakoztató, ahhoz csak gratulálni tudok neked.

2013. aug. 22. 01:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!