Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet beállítani...

Hogyan lehet beállítani facebook-on, hogy az üzenőfalamra ne tudjanak hozzászólást küldeni csak tetszikelni?

Figyelt kérdés
Ezt mindenkire szeretném alkalmazni. Remélem érthető. Tehát, ha valamit kiírok a falamra például, akkor ne lehessen hozzápofázni semmit sem, legfeljebb csak lájkot engedjen meg a facebook.

2013. júl. 6. 21:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

1. Rossz kategóriába írtad a kérdést.

2. Nem tetszikelni, hanem lájkolni a megfelelő kifejezés.

3. Rámész hogy beállítások-Idővonal és megjelölés-Ki adhat hozzá...-szerkesztés-csak én

2013. júl. 6. 21:40
 2/9 anonim ***** válasza:

ennek semmi értelme,mert akkor minek vannak ott az "ismerősök" ha nem engeded nekik,hogy elmondják a véleményüket?

ha olyan az illető akkor ki kell törülni

2013. júl. 6. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
ügyes volt az első hozzászóló, jól leírt mindent. :D amúgy a tetszikelni jó kifejezés szerintem, jobb mint a lájkolni! elterjedhetne.
2013. júl. 6. 21:42
 4/9 A kérdező kommentje:
Magyar vagyok, nem mocskos amerikai. BEállítottam, de még mindig tudnak hozzászólni, ha valamit kiteszek, engedélyezi sajnos.
2013. júl. 6. 21:43
 5/9 A kérdező kommentje:
Sajnos sok a beképzelt lány ismerősöm és ezektől kinézem, hogy lehurrognak. Nem tudom egyenként kiszűrni őket, mert nagyon sokan vannak már, nem kellett volna hagynom, hogy eszetlen ismerős gyűjtő, buta libák is bejelöljenek. De hát nem tudhattam előre, hogy ennyi a felszínes csaj. :/
2013. júl. 6. 21:45
 6/9 anonim ***** válasza:

akkor miért nem törlöd ki őket ha nem is ismered azokat?

úúh ennyi ésszel...

amúgy a fiókbeállítás-idővonal és megjelenés és ott van,hogy ki írhat az idővonaladra? "szerkesztés"

innen már csak megy

2013. júl. 6. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha arra vetemedsz, hogy az ismerőseidnek is megtiltod a hozzászólást a faladon, akkor rosszul válogatod meg őket...

Áhh, megint sikerült beoffolnom. Bocs, bölcs-komplexusom van!

G.

2013. júl. 6. 22:15
 8/9 A kérdező kommentje:

# 6/7

Többb eszem van, mint neked, szövegértésed továbbra is nulla. Leírtam, hogy nem használ, már magamtól is beállítottam, mit gondolsz miért tettem ki a kérdést? -.-

Előtte már mindenféle módot megnéztem és mindig tudnak írni az általam kitettem bejegyzésekhez. Áá, reménytelen, nem érti.

2013. júl. 6. 22:33
 9/9 anonim ***** válasza:

"2. Nem tetszikelni, hanem lájkolni a megfelelő kifejezés."

ezt mondjuk nem lett volna muszáj

2013. júl. 7. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!