Hogyan lehet beállítani facebook-on, hogy az üzenőfalamra ne tudjanak hozzászólást küldeni csak tetszikelni?
1. Rossz kategóriába írtad a kérdést.
2. Nem tetszikelni, hanem lájkolni a megfelelő kifejezés.
3. Rámész hogy beállítások-Idővonal és megjelölés-Ki adhat hozzá...-szerkesztés-csak én
ennek semmi értelme,mert akkor minek vannak ott az "ismerősök" ha nem engeded nekik,hogy elmondják a véleményüket?
ha olyan az illető akkor ki kell törülni
akkor miért nem törlöd ki őket ha nem is ismered azokat?
úúh ennyi ésszel...
amúgy a fiókbeállítás-idővonal és megjelenés és ott van,hogy ki írhat az idővonaladra? "szerkesztés"
innen már csak megy
Ha arra vetemedsz, hogy az ismerőseidnek is megtiltod a hozzászólást a faladon, akkor rosszul válogatod meg őket...
Áhh, megint sikerült beoffolnom. Bocs, bölcs-komplexusom van!
G.
# 6/7
Többb eszem van, mint neked, szövegértésed továbbra is nulla. Leírtam, hogy nem használ, már magamtól is beállítottam, mit gondolsz miért tettem ki a kérdést? -.-
Előtte már mindenféle módot megnéztem és mindig tudnak írni az általam kitettem bejegyzésekhez. Áá, reménytelen, nem érti.
"2. Nem tetszikelni, hanem lájkolni a megfelelő kifejezés."
ezt mondjuk nem lett volna muszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!