14dbi körbe sugárzó wi-fi antenna elég egy ház körüli nettezéshez?
Jelenleg egy egyantennás azt hiszem 5dbi antennás wi-fim van.
A ház téglalap alakú és az egyik végénél van a wi-fi,a ház másik végén lévő szobában is van jel csak gyengébb viszont a fal másik oldalán már nincs jel.
Egy ilyen 14dbi antenna megtudná oldani a gondot?
Kamu antenna.
a 8dBi-elt is alig éri el.
2,4ghz-es frekvencia tartományba egy 14dBi-eles körsugárzó antennának min. 130cm hosszúnak kéne lennie.
Egy N aljzatos koax kábel,és egy normális tizenvalahány decibeles antenna már segíteni fog.
tudnál olyat linkelni mert nekem ez kínai.
mennyibe fáj az a cucc?
olcsón szeretném megúszni mert így is elég nagy luxus ami miatt anntennát szeretnék venni.
1.
szerintem kevés
3. ez az antenna tökéletes.
Kertes házban laksz?
Ebből még a 2,4ghz-esek esetleg,ha kis antennát szeretnél.
DE SZIGORÚAN CSAK KÜLTÉRRE SZABAD TENNI!!!
Én nekem volt ebből atlas körsugárzóm (első a képen),szinte tökéletesen működik.
Most Antennashop és HwaYOTek márkát használok,azok is kiválóak.
Az antennashop és az atlas hazai cég.
Most te hol akarsz internetet a ház körül vagy a házon belüli részre?
Kérdésedből és a leírásból nem tudok kijönni, mert a leírásba azt írod hogy belülre akarod ahol,nincs jel a kérdésednél meg azt írod hogy kintre akarsz netet.
kertes házban lakom igen.
netezni házon belül is és kívül is akarok.
a routerem ugyebár bent van a pc nél,házban még csak csak jó a jel de mikor kimennék a kertbe akkor ott már gyenge és szakadozik,ezen szeretnék erősíteni.
nem kell nekem hogy úgy sugározzon mint Hirosima csak hogy egy viszonylag stabil használható net legyen kint.
sejtettem hogy a 120cmes jó lesz de azért bíztam benne hogy a kisebb is elég lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!