Milyen internet antennát vegyek?
Szóval.
Olyan netem van amit más rendelt meg és el osztottuk, nekem van a padon egy ilyen router:
és kint a tetőn egy ilyen antenna:
Értelem szerűen a kettő össze van kötve, rá van állítva a másik antennára ahonnan kapjuk a netet, és a routerből egy hálózati kábellel be a gépbe.
A kérdésem az lenne, hogy az antennát hogyan tudom erősíteni? Vagy milyen antennát kellene vennem ahhoz, hogy erősebb legyen?
ez nem olyan egyszerü mint ahogy gondolod.. nem véletlen szakma az internet szolgáltatés.. hiába van a 2helyen 2 router ami ellát 30métert. 2x30méterböl nem lesz 60 méter. csak 26-28... ha stabil netet szeretnél akkor kell egy [link]
és azzal már lehet 50méter és 1km közötti távokat lövöldözni. hiába teszel 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10 db-s antennákat egy retek routerre attol az még nem lesz sokkal jobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!