Dlink DIR-600 routerhez lehet antennát rakni? (Bővebben is írom)
Figyelt kérdés
Most ilyen tipusú router van itthon, de a legtávolabbi szobában már szinte nincs is wifi. Ezért, meg még azért, hogy a kertben is legyen szeretnék hozzá egy erősebb antennát venni. Ha lehet, tudnátok ajánlani esetleg 6000 ft körülig?2013. ápr. 28. 17:47
1/13 anonim válasza:
mivel ez egy 1 antennás router szerintem vegyél egy 2 vagy 3 antennás routert tp-linket ájánlom
2/13 P.O.C. válasza:
Én sajnos azt tapasztaltam, hogy a nagyobb antennák nem sok mindent érnek. Ha ennyit is rá tudsz szánni, akkor inkább Range Extender -t vegyél.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindekettőtöknek, de ezt is nemrég vettem, és jelenleg nem szeretnék újat venni, azért egy minél olcsóbb antennát keresnék inkább, az az 5-6000 a max, amiért még vennék hozzá. :/
2013. ápr. 28. 18:20
4/13 anonim válasza:
milyen rádión sugároz? ezt is állítsd n-re
6/13 P.O.C. válasza:
Nem értelek, hiszen annyi pénzért már megkapod ezt a készüléket is, és ez sokkal nagyobb eséllyel segítene rajtad, mint a másik antenna ugyan ebben az árkategóriában.
De te tudod, ha minden áron antenna. Elsőnek próbálkozz valami olcsóbbal, pl:
Ha nem javít rajta, akkor a 6 ezer forintos antenna se fog.
7/13 A kérdező kommentje:
Akkor lehet megfontolom, hogy inkább veszek olyat :) Am még egy kérdés lenne, amit linkeltél, az TP-Linkes, az az antenna jó a D-linkhez is?
2013. ápr. 28. 18:45
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi. Bocsi, hogy ennyit zargatlak, még annyi kérdésem lenne, hogy sehol sem találom, hogy a gyári antenna (ami most rajt van) hány dBi-s. Ezt hol lehetne megnézni?
2013. ápr. 28. 19:49
10/13 P.O.C. válasza:
Hát a kézikönyvbe sincs benne, passz. A mérete alapján olyan 3-4 dBi -sek lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!