60Mb/s internet elérésem van, de állandóan 20-25Mb a sebességem ha lemérem. Kikapcsolt vírusírtónál ez felmegy max 40Mb-re de több még sohase volt. Mitől függ a sebesség? Lassu lenne a gépem?
Már ne haragúdj meg kedves StMiklós,persze,hogy értetlenkedek,mert eddig épkézláb választ nem nagyon kaptam,az,hogy a vírusírtó annyi sebességet vesz el mint amennyi bejön vagy mit írt előtted valaki,az számomra elképzelhetetlen!! 20Mb-et mérek speedtesten a másik 20Mb meg fentakad a vírusírtón?? Én ilyet még nem hallottam.
És lehet teljesen síkagyú vagyok hozzá,de a te válaszodat meg azért nem értem,mert kifejezetten a vírusírtóról beszélek!!! Ha tudom,hogy ha kikapcsolom a vírusírtót dupla annyi lesz a sebességem egyből,akkor mi köze lenne más futó programnak az egészhez?? Nem más futó alkalmazást kapcsolok le,hanem a VÍRUSÍRTÓT!!!!!
A konfigra aláírom,hogy lehet köze hozzá,ezt persze nem írtam még,hogy milyen mert nem is kérdezte senki,de a fő kérdésembe az is benne van,hogy lehet lassú,gyenge a gépem. Mivel most nem arról a gépről írok,csak annyit tudok fejből,hogy nem mai darab kb 5-éves.P4 ICeleron az biztos, 2.66Ghz 1Gb DDR.......XP-vel SP3-al telepítve.
A vírusíró Avast,de írtam,azt is több fajtával kipróbáltam/AVG,NOD/mindegyikkel ugyanez a helyzet. Akár mekkora sebességet mérek,kikapcsolt virusírtóval dupla annyi a mért eredmény egyből!
És bocs ha nyers a stílusom néha! :)
Hátha olvasod még:
Még is mi a p*cs*t nem értesz? Ha a géped/vírusirtód másodpercenként csak 20mb-t tud átvizsgálni, hogy vírusos e, akkor csak 20mb-al fogsz letölteni, de ezt leírták már te vadbarom.
Sorry.
Akkor azt magyarázd meg te nagyon okos,hogy ha letöltök egy torrent oladalról és maximumon töltök épp lefelé majd hírtelen leállítom a letöltést és megmérem a sebességemet,akkor se méri a letöltési sebességemnek még az 1/4-ét se!!!
Na,f@szorrú erre varjál gombot....aztán káromkodjál itt te b@rom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!