Internet sebesség? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
MIért van az hogy speedtesten 3-4mbitet mérek de pl torrentel csak 200-240körül töltök ami úgy 2mb nak felel meg2011. máj. 5. 15:40
1/5 anonim válasza:
- Lehet hogy kevés a seeder
- Lehet hogy g*ci az internetszolgáltatód
2/5 A kérdező kommentje:
seeder mindig van, és elvielg maximummal jön, az internetem is elvileg 2mb-os de akkor speedtest miért mér többet? és ha annyival többet mér azt valahogy kitudom préselni belőle énis?
2011. máj. 5. 16:00
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
Nekem pont fordított a problémám, ez mitől lehet?
Bárhonnan töltök le, dedikált 100mbites szerver, sebességmérő stb, max 3-400k-val jön a 15megás neten. Viszont torrent stabilan megy 1.6Megával.
Mintha korlátozva lenne az egy szálon való letöltés, de beállíáts sem lehet mert probáltam laptopon is amin xp van, gépeemn meg win7.
5/5 anonim válasza:
Ott csalnak ahol tudnak. Már rég kiosztották a szabad kapacitásuk 200%-át. Ha mindenki elkezdene netezni, összeomlana az egész szolgáltató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!