Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » 60Mb/s internet elérésem van,...

60Mb/s internet elérésem van, de állandóan 20-25Mb a sebességem ha lemérem. Kikapcsolt vírusírtónál ez felmegy max 40Mb-re de több még sohase volt. Mitől függ a sebesség? Lassu lenne a gépem?

Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 09:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ne azt vedd figyelembe, hogy a szolgáltató hány megásként hirdeti, hanem hogy mennyi a garantált, bőven jó az 40 szerintem
2009. okt. 8. 10:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Nézd meg a szerződésed van a névleges ami a "neve" de ott le van írva mennyi a garantált sávszél.A gépednek ehez semmi köze maximum a hálókártya sebessége de már a régiek is tudták a 100 mb ot az újak meg már gigabájtosak.jó a neted is nincs vele probléma én örülnék ha ilyenem lehetne csak sz@r hehyen lakom és nincs kiépítve ilyen hálózat,szóval örülj neki és élvezd :)
2009. okt. 8. 10:13
 3/13 A kérdező kommentje:

Nem a nettel van bajom,hanem azzal,hogy ha kikapcsolom a vírusírtót akkor miért tudok dupla annyit mérni majdnem mint ha be van kapcsolva? Több vírusírtóval is próbálkoztam már uyanez a helyzet!

Amúgy a szolgáltató álltal garantált az 20Mb de akkor is idegesít,hogy miért mérek 20Mb-ot virusitóval és miért mérek 40Mb-et nélküle?

Csak a gépemre tudok tippelni hogy valami nincs rendben vele!!

2009. okt. 8. 10:27
 4/13 anonim ***** válasza:
A vírusirtó még az adat gépre érkezése előtt vizsgálja meg a csomagokat, így lassul a sebesség.
2009. okt. 8. 10:45
 5/13 A kérdező kommentje:
No de ennyit?? 1-2Mb-ra nem szólnék egy szót se de 20???
2009. okt. 8. 10:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha belegondolsz, pontosan akkora "sebességgel" kell ellenőriznie a csomagokat, mint amekkorával letölti őket a gépre. Ha lassabban ellenőrzi, akkor valamennyi adat ellenőrzés nélkül fog a gépre jutni.
2009. okt. 8. 11:08
 7/13 A kérdező kommentje:
Tehát te azt mondod ha van 60Mb-es netem akkor maximum 30Mb-es sebességem lehet és semmivel se több mert a fele sebeséget lefogják a vírusírtók????????????? Ekkora marhaságot még nem hallottam!!!
2009. okt. 8. 11:15
 8/13 anonim ***** válasza:
a vírusírtó lelassítja a MÉRÉSED, de ha csak simán netezel akkor mi a helyzet?
2009. okt. 8. 14:53
 9/13 A kérdező kommentje:

Ezt hogy érted,hogy ha csak simán netezek??

Simán netezés közben mérem le a sebességemet semmit nem futtatok közben,nincs több oldal se megnyitva és 20Mb-et mér,aztán kikapcsolom víusírtót akkor meg 40Mb-et!

2009. okt. 8. 18:01
 10/13 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek:

Számokat mondasz, értetlenkedsz, közbe még azt sem lehet tudni, milyen konfigod, milyen vírusirtód, /netán több is/, azon belül az milyen fokozatra van állítva. Sokan azt sem tudják /de ezen ne akadj ki/, milyen programok futnak a háttérben automatikus indítással, és hányat ki lehetne kapcsolni közülük.

Így csak általában lehet válaszolni, amit írsz abból azt gondolom nem túl erős a konfig.

Üdv: StMiklos

2009. okt. 8. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!