Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Újra feltűnő hálózati hiba,...

Újra feltűnő hálózati hiba, viszont már a router és a számítógép is más!?

Figyelt kérdés

Üdv!

A hiba a következő, egyszer csak a hálózat gondol egyet, kapcsolódáskor jelzi, hogy 711 -es hiba, a nem sikerült megadott időn belül elérni a hálózatot... Rá egy 2 nappal már egyáltalán nem lehet csatlakozni, mert azt jelzi, hogy a modem, vagy a hálózati adapter hibás. Egy kis ideig routerröl lehet használni, de állandóan megszakad a kapcsolat egy fél percre, akárhogyan konfigurálom a hálózatot. A végén már sehogyan sem kapcsolódik, újra kell telepíteni a gépet, az megoldja.... Ez már az 5. routerem és a 3 számítógépem, először a laptopommal játszotta ezt el, utána egy másik konfigurációval, most viszont ezzel a géppel is. Ez biztosan nem véletlen :)

Minden gépen win7 / 64bit ment de eltérő verziók (Ultimate, Pro, Home)

Mit tudok kipróbálni?

Már próbáltam a hálózati drivert többször más verzióban felrakni, de nem segített semmit.

Egyedül az segít ebben a helyzetben ha újratelepítem a gépet, de 3 hónapja van még csak fent a rendszer és 1,5Tb -os vinyóra kicsit hosszú idő míg felmegy :( De nem is ez a legfőbb bajom, hanem az hogy megoldjam ezt a problémát, és később is tudjam majd orvosolni.

Nagyon szépen köszönöm!

Üdvözletem!

2013. jún. 3. 20:53
1 2 3
 21/22 P.O.C. ***** válasza:
Én már vagy 6-7 éve minimum, hogy ESET Smart Security -t használok. XP-n, Vistán, 7-esen. Semmi bajom nem volt még vele.
2013. jún. 6. 09:13
 22/22 A kérdező kommentje:

Én vásárolom a licenset, előfizetőjük vagyok, pontosabban voltam... nálam elképzelhető az a lehetőség hogy azért bolondul meg, mert több számítógép van a hálózaton. Egyik az enyém, másik szülőké, 3. laptop wifin.

Sohasem nyúltam a kezelési felülethez, hagytam hogy magát állítsa be.

Nem hiába nincs a legjobb vírusirtók között, most már látom.

Volt olyan hogy eredeti játékra reagált úgy mintha egy tört játék lenne, és eddig az még szinte elhanyagolt tény volt számomra, hogy hiába rögtön a telepítéssel együtt kerül a gépre és onnantól "maximális" védelem van, de egy egy általam indított keresésnél 10-20 vírust talál... tehát eddig nekem ez nem volt olyan nagy probléma, de hogy most már tudom hogy mi okozta ezt a borzasztó fejtörést nekem, így már elég hulladéknak tartom.

És megismétlem mindig magát állította maximális védelemre, soha sem piszkáltam a beállításokba, kivéve egyszer 2 éve amikor a PhotoShop néhány komponensére hamis hibát jelzett, na akkor lekapcsoltam egy időre, de azóta 5x volt újra telepítve a gép.

A Kaspersky lett most a kiválasztottam mivel idézem:

"A terméknek több mint 240.000 rosszindulatú fájlt kellett azonosítani, melyeknek több mint 99 százalékát ismerte fel"

Kicsikét reklámszerű, de örülök hogy végre pont került ennek a dolognak a végére is.

Üdv!

2013. jún. 6. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!