Újra feltűnő hálózati hiba, viszont már a router és a számítógép is más!?
Üdv!
A hiba a következő, egyszer csak a hálózat gondol egyet, kapcsolódáskor jelzi, hogy 711 -es hiba, a nem sikerült megadott időn belül elérni a hálózatot... Rá egy 2 nappal már egyáltalán nem lehet csatlakozni, mert azt jelzi, hogy a modem, vagy a hálózati adapter hibás. Egy kis ideig routerröl lehet használni, de állandóan megszakad a kapcsolat egy fél percre, akárhogyan konfigurálom a hálózatot. A végén már sehogyan sem kapcsolódik, újra kell telepíteni a gépet, az megoldja.... Ez már az 5. routerem és a 3 számítógépem, először a laptopommal játszotta ezt el, utána egy másik konfigurációval, most viszont ezzel a géppel is. Ez biztosan nem véletlen :)
Minden gépen win7 / 64bit ment de eltérő verziók (Ultimate, Pro, Home)
Mit tudok kipróbálni?
Már próbáltam a hálózati drivert többször más verzióban felrakni, de nem segített semmit.
Egyedül az segít ebben a helyzetben ha újratelepítem a gépet, de 3 hónapja van még csak fent a rendszer és 1,5Tb -os vinyóra kicsit hosszú idő míg felmegy :( De nem is ez a legfőbb bajom, hanem az hogy megoldjam ezt a problémát, és később is tudjam majd orvosolni.
Nagyon szépen köszönöm!
Üdvözletem!
Nem, csak borzasztó rosszul fogalmaztam meg :)
Nem tettem hozzá hogy amikor nincs router, akkor csinálja azt, de ha meg routerral van akkor fél percekre elmegy az internet, nagyjából úgy 2-3 percenként :(
Rendben, tisztázom! :)
Először is úgy kezdődik, hogy a router megszakítja a kapcsolatot és nem működik (mindegyiknél így volt)
Ezért át kell dugnom az alaplapra az internetet, de egy két napon belül olyan hibaüzenet jelenik meg, hogy a távelérés nem tudott időben befejeződni (711 hibakód)
később rá 2 napra, már az alaplapon egyáltalán nem kezeli az internetet arra hivatkozva hogy a hálózati adapter, vagy modem hibás! Ezek után már csak a routerröl tudom használni, ami csak annyit tesz hogy visszakötöm a mostani Netgear GS605 -ös routerembe az internetet és az első portra (de már próbáltam a többire is) kötöm a gépet.
Mindent jól kötök be, de egyszerűen ledob az internet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!