A T-home ingyen adja a routert?
Routert neked kell beszerezni.
Nem értelek, ennyi erővel a vízműtől kérj egy kádat is.
A T-Home IP szolgáltatása és digitális telefon szolgáltatása (VoIP) csak a T-Home modem-router -én keresztül működik. Szóval ha ilyet is rendelsz kapsz modem routert -t, de az a szolgáltató tulajdonába marad.
Egyéb esetben D-Link típusú sima ADSL2+ modemet kapsz. Amit ha vállalsz hűséget ingyen kapsz és az a tiéd is marad, egyéb esetben 6000 Ft +posta.
Még egy kivétel lehet, ugyanis sok alközpontja alközpontja a T-Home -nak nem támogatja a D-Link modemet, ilyenkor is modem-router -t hoznak, bár nem tudom nevezhetem-e annak anélkül hogy degradálnám a router szó jelentését, hiszen olyan sz*rok hogy nem igaz. A Wi-Fi -je pl mindnek kivétel nélkül harmat gyenge, haverom telefonja pl. már a szomszéd szobába se tudja venni. :D
Ez a gyakorlat ADSL (telefonvonalon keresztül érkező) internet esetében. Koax kábeles vagy optinetes esetén meg fogalmam sincs, ha neked ilyen lesz inkább kérdezd meg őket, ezt is úgy kellett volna, mert 1. T-hálózatokon keresztül ingyenes, 2. Azért ülnek ott!
Véleményem szerint amúgy jobban jársz ha hagyományos modemet kapsz minden esetben, mert az a tiéd marad. És legalább normális fajtákat tudsz magadnak nézi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!