Hogyan tudom elérni azt hogy az én weboldalam adja ki először? (lent)
Szia, nagyon messze áll az oldalad attól, hogy a keresőben az első két oldalra kerüljön, gyakorlatilag 0 az esélyed erre a keresőszóra. Ennek okai:
- néz meg azokat az oldalakat, amik most szerepelnek ott, azok tartalmat, a tartalmak mennyiségét, minőségét.
- az oldalad egy ingyenes domain, tárhely szolgáltatónál van, általában ez sem pozitívum a kereső szempontjából.
- megneztem a kezdő oldalad, egyetlen kulcsszóra a smallville-re van optimalizálva, gyakorlatilag az első 10 kulcsszó között nincs más "értelmes" kulcsszó. ennek az aránya is közel 10%, ami aránytalanul magas. erre sem kapsz jó eredményt.
- és a legfontosabb: nagyon kevés eredeti tartalom van az oldaladon.
Ha mindezek már a helyükre kerülnek, akkor érdemes tovább foglalkozni a SEO-val, és annak a tanácsai alapján tovább javítani az oldalon.
Végezetül: nem szeretnélek lelombozni, de egy elég "felkapott", többek által feldolgozott témába kezdtél, tehát sok munka vár rád, ha akár csak a magyar oldalak között előre akarsz jutni.
Pár tanács: ne a smallville-re akar előre jutni, hanem mondjuk a "smallville rajongói oldal" , "smallville sorozat bemutatók" vagy hasonló kifejezésekre. így lesz esélyed nagyobb látogatói forgalmat, így ismertséget elérni.
Bocs, de mindenkilapja oldallal sosem leszel első a google-ben, már csak azért sem, mert ezen a domainen, meg a többi ingyenes tárhelyen elég erőteljes lapletöltési korlátozás van érvényben, tehát nem lehet egy nap elégátogatód sem, ahhoz, hogy első legyél.
másrészt meg ezek a kulcsszavak röhejesek:
"Smallville, 10.évad, smallville_11.évad, _rajongói_oldal, smallville_fan_site"
A forráskód rendezetlen, összedobált, nyilván erről nem tehetsz, de a google figyelembe veszi.
Plusz kb 80db hiba van benne, a w3c szabványhoz képest, és lássuk be a google a szabványosságot is figyeli, elég jelentősen.
Leírtam.
a w3c szabvány.
Vannak hibák, és vannak hibák(error) és vannak figyelmeztetések, amiket nem úgy érdemes használni a szabvány szerint (warnings)
Ha lentebb görgetsz írja, hogy mik azok.
Ajánlást is ír, hogyan javítsd.
De ha erre nem jöttél rá, hogy lentebb írja, akkor gondolom biztos te leszel az első a google-ben.
pl ne a mindenkilapja.hu-n csinálj weboldalt, hanem uw.hu-n, vagy ilyesmi.
Van php, sql, a reklámcsík sem olyan zavaró, plusz ha az indexedre hivatkozol meg sem jelenik a renderelésben. szóval kész főnyeremény ingyenes megoldásokhoz.
Oda meg könnyűszerrel lehet írni némi html ismerettel szabványos weboldalt. Ezzel máris jelentősen nő az esélyed a keresőkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!