Ha beírom mobilinternetről az otthoni modemem IP címét, akkor előjön a routerem setup menüje. Hogy tudnám elérni hogy az otthoni hálózatom egyik gépére telepített, működő XAMPP szervert el tudjak érni routeren keresztül?
Figyelt kérdés
Routerem típusa: TP-LINK TL-WDR36002013. máj. 19. 11:53
1/9 anonim válasza:
Forwarding--->Virtual Servers--->Add New--->Service Port: [80]--->Internal Port:[80]--->IP Address:[a gép belső IP címe]--->Save.
2/9 uno20001 válasza:
Ha beírod a modemed ip címet nem jön be mobilinterneten, ahhoz, hogy a XAMPP-ot elérd portforvadolni kell, ahogy már leírtak.
Én DynDns használnám: [link]
3/9 A kérdező kommentje:
De bejön a mobilneten, ugyanis remote access-el engedélyeztem hogy elérjem a routert. A portját majd átállítom hogy máskor is el tudjam érni a xampp mellett...
Köszönöm tisztelt első hozzászóló, sikerült! Megy a zöld kéz!
2013. máj. 19. 19:14
4/9 anonim válasza:
Viszont ugye tanulmányoztad a XAMPP weboldalt meg a [link] lapot a biztonsági kérdések ügyében? Különben csúnya meglepetések érhetnek, ha csak úgy kiengedsz egy gyári konfigurálású XAMPP-ot.
5/9 A kérdező kommentje:
Már előzetesen beállítottam és levédtem mindent...
Mostmár csak az a bajom hogy a XAMPP önmaga nem engedi ki a nyilt net felé az adatokat, s ezt közli: A szoftver csak LAN-on keresztül használható.
Na akkor most kit tehetek? TÖltsem le a régebbi XAMPP-ot vagy telepítsem külön az apacsot, mysql-t, tomcat-et, stb??
2013. máj. 21. 11:17
6/9 anonim válasza:
El nem tudom képzelni, hogy kódszinten le legyen tiltva benne, ez biztos, hogy konfigurációs probléma.
8/9 anonim válasza:
Na de oda van írva, hol lehet átállítani. EZ csak az alapbeállítás. Így helyes, mert csak az tudja átállítani, aki konyít hozzá valamit, a kezdők meg biztonságban vannak. De a XAMPP egy teljes értékű Apache webszervert tartalmaz, annak képesnek kell lennie a webszolgáltatásra kifelé is a megfelelő beállításokkal!
9/9 anonim válasza:
Nem használok XAMPP-ot, de nézz be a apache configba, és nézd meg virtuális szervereket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!