Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom elérni azt hogy...

Hogyan tudom elérni azt hogy az én weboldalam adja ki először? (lent)

Figyelt kérdés
Ha valaki beírja google-ba például hogy smallville akkor azt hogyan tudom elérni hogy az én oldalam ha nem is elsőnek de ott legyen az 1. vagy a 2.lapon?Ha ezt elérem akkor az oldalam látogatottabb lesz!csak sajnos már évek óta nem néz rá senki pedig én szerkesztgetem.. :/ szóval?

2013. máj. 24. 20:06
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Pont ezaz hogy a leglátogatottabb van elöl
2013. máj. 24. 20:09
 2/23 A kérdező kommentje:
én úgy gondolom hogy valamiféle kulcsszavakat írok ki a weblapomra így ha valaki beírja az én oldalam is találatot kap...csak pontosan azt kell beírnia amit én is írok a weblapra...tehát nagyon sok kulcsszó kell!!de nem biztos hogy ez így megy ,valószínű hogy közrejátszik!
2013. máj. 24. 20:12
 3/23 anonim ***** válasza:

Erre a kulcsszóra szerintem te soha nem kerülsz előre, de még csak az első oldalra se...

pláne ha nem fizetős tárhelyed van, illetve saját domained, meg ha nincs normálisan megírt motorod.

Mi a weboldalad címe?... sokat segítene, hogy megmondhassuk kűzdj-e tovább, vagy ne.

Az én oldalam első a kulcsszavaiban :)

2013. máj. 24. 20:13
 4/23 A kérdező kommentje:
előbb add meg te a weboldalad címét...!!
2013. máj. 24. 20:15
 5/23 anonim ***** válasza:

"előbb add meg te a weboldalad címét...!!"

Vicces!! És te akarsz több látogatót, ha meg sem akarod adni a címet???

2013. máj. 24. 20:34
 6/23 anonim ***** válasza:

Miért adnám meg? :) Nekem nem kell a segítséged, meg senkié :)

Picit lehet jártasabb vagyok a google-re való optimalizálásban, mint te, szóval nem értelek miért nem örülsz inkább, hogy valaki segítene. De te dolgod.

2013. máj. 24. 20:37
 7/23 anonim ***** válasza:

WTF?! OMG!!! LOL!!! Még a címe is titok?! Szégyelled?!

Akkor írd ki egy cdre az oldaladat, tedd be a fiókba, és rinyálj tovább minden fórumon, hogy a kutya se nézi...

2013. máj. 24. 20:41
 8/23 anonim ***** válasza:
Add meg a weblapod cimet legy szives. Fel szeretnek ra nezni.
2013. máj. 24. 20:47
 9/23 anonim ***** válasza:
Látod, nem adja meg, csak valamiért kevés a látogatója... :)))
2013. máj. 25. 09:27
 10/23 A kérdező kommentje:
smallvillerj pont mlap pont hu tessék a weboldalam,bármit is mondtok én szilárdal a mellet állok hogy híres lesz egyszer!
2013. máj. 25. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!