Nagybetűs e-mail címre szeretnék e-mailt küldeni freemailről, de nem küldi el, visszajön, hogy hibás. Hogy lehet elküldeni nagybetűs e-mail címre is?
Figyelt kérdés
Más e-mail címről (internet szogáltatós e-mail-cím)elment, még válasz is kaptam. Sajnos a cég ahova küldöm csak a freemail címemet tudja elfogadni, mert azzal regisztráltam.2013. ápr. 29. 08:55
1/4 anonim válasza:
Az e-mail címben nincs megkülönböztetve a kis és nagy betű. Küld el kisbetűsen!
2/4 anonim válasza:
Én is úgy tudom, ahogy az első mondja.
Amúgy én pl soha nem írnám le kisbetűvel az FTC.hu-t, inkább száradjon le a kezem. Anno úgy állítottam be könyvjelzőnek, hogy a google-ba beírtam nagybetűvel és a találatra nyomva mentem fel az oldalra, majd mentettem. De eredetileg kisbetűvel van írva.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de már próbálkoztam kisbetűvel, de úgyse ment el, mert szerinte hibás.
Sajnos egy nagybetűs e-mail címre sem küldi el, akkor sem ha kis betűvel írom.
2013. ápr. 29. 12:09
4/4 anonim válasza:
Akkor biztosan hibás a cím. Kettőspont, szóköz nincs a címben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!