Mi lehet a baj? Az internet a hibás vagy a gépem?
Egy nagyon fura jelenséggel találkoztam. Van saját laptopom, amivel több helyen is szoktam netezni wifiről (otthon+a barátomnál). Az otthoni netünk teljesen jól működik és mindent behoz.
Viszont a barátoméknál vannak olyan oldalak, amik egyáltalán nem töltenek be. Pl. youtube, twitter, gmail, hotmail, google meg még egy pár. Firefox és IE böngészővel próbálkoztam, ezeknél ugyanaz van. Utána töltöttem le Chrome-ot, annál a google pillanatok alatt bejött, a többi viszont ugyanúgy nem működik.
A barátom gépén meg a többi családtagjánál minden megy normálisan, csak az én laptopomon nem. Mitől lehet? Nem igazán értünk hozzá, próbáltunk rákeresni fórumokon, hogy mi lehet a gond, ott amiket tanácsoltak azokat kipróbáltuk, pl. tűzfal kikapcsolása, víruskeresés, böngésző újratelepítés stb. de nem segített.
Mielőtt újrahúznád az oprendszert ezt futtasd le, teljesen alaphelyzetbe állítja a windows hálózatot !
Complete Internet Repair
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!