Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki rendelt már az hightech...

Valaki rendelt már az hightech-shop.eu oldalról?

Figyelt kérdés
Nagyon jók a árak csak nem tudom hogy igaz-e.
2013. ápr. 21. 15:49
1 2 3
 21/29 angyalka72 válasza:
Hívtuk őket emailt küldtünk semmi!!!telefont nem veszik fel sőt ki sem csörög és az emailre sem válaszolnak.A csomagot lefoglalta a rendőrség ugyhogy visszaküldeni nem tudjuk,de nem hinném,hogy ezek után vissza küldenék a pénzt!!!
2013. ápr. 28. 12:11
 22/29 nagy_artur válasza:
ÁTVERÉS. Iphone 5 öt rendeltem és a postán miután kifizettem egy fadaraba volt benne hála az égnem h a posta nyitása után mentem nem sokkal igy rendörségre elmentem és nyomozokkal tértümnk vissza akik lefoglalták a pénzt még aznap mert másképp küldték volna tovább. ez az egyetlen dolog amit tenni tudsz ilyenkor ha látni akarod még a pénzed...
2013. ápr. 29. 08:59
 23/29 anonim válasza:

De MIÉT vettétek át amikor itt mindenki írja/írta, hogy NE, mert ÁTVERÉS?!!!

Azt hittétek ti vagytok a kivétel? :D

Miért vagytok ilyen lámák?

2013. ápr. 29. 10:06
 24/29 xBullx válasza:

Sziasztok.

Igen,sajnos rendeltem egy Galaxy S3at,de a borítékban egy fadarab volt csomagolva.Az illető Bp-i székhelyű cégként van jegyezve,de a csomagot Szekszárdon adta fel.Rendőrségi feljelentés is született az esetről,remélem eredményes lesz a nyomozás.Egyszóval SENKINEK nem ajánlom,hogy innen bármit is rendeljen.Ne gazdagítsuk az ilyen gátlástalan tolvajokat!

Üdv.

2013. ápr. 30. 14:24
 25/29 angyalka72 válasza:

De MIÉT vettétek át amikor itt mindenki írja/írta, hogy NE, mert ÁTVERÉS?!!!

Azt hittétek ti vagytok a kivétel? :D

Miért vagytok ilyen lámák?

Neked üzenem!!!!Amikor mi megrendeltük a telefont én akkor utána néztem itt a gyakori kérdések alatt vett-e valaki onnan telefont akkor még csak 10 válasz volt amiben nem volt benne,hogy átverés!!!!!Nem okoskodni kell hanem segíteni elkapni őket,hogy ilyen többet ne forduljon elő!!

Én már több mindent rendeletem a netről és ilyen még nem fordult elő velem!!Ezek után nem fogok semmit sem rendelni!Mi is gondoltuk,hogy valami átverés lesz,de erre nem számítottunk,hogy fadarab és én le akartam mondani és hívtuk őket telefonon,de nem lehetett elérni őket!!Én nem voltam itthon Magyarországon és apukám átvette a csomagot későn szóltam már neki ha jön valami ne vegye át.Ennyi a történet:(

2013. máj. 4. 08:43
 26/29 anonim válasza:

Érdekes azt meg találtad, ezt nem? Április eleje óta írjuk, hogy átverés. Még az előző webáruházukból kifolyólag.

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

1. Itt mindenki írta, hogy átverés, fadarabot kaptak.

99%-a mondta, hogy átverés. Április óta írjuk hogy átverés, volt egy előző webáruházuk. Mégis mikor rendelted, és nem győződtél meg róla hogy átverés?

Nem okoskodom, hanem gondolkodom, én is akartam venni tőlük, gyanús is volt, és hopp 5 perc alatt megtaláltam hogy átverés (nem most hanem még április elején).

2. Segíteni próbálunk itt, ha nem vetted volna észre.

Azt is megjegyezném, hogy próbáltál neki írni őket hívni, hogy nem veszed át, de apudnak nem tudtál szólni? Alap hogy őt hívom elsőnek, hogy ne vegye át!!!

3. Nehogy már én legyek a hibás, hogy hetek óta írom, és beszélem le az embereket itt és facebookon hogy átverés.

Erre nem tudok mást mondani, mint hogy saját balgaságod miatt buktad a lóvét.

Elnézést ha ezzel valakit megbántok.

2013. máj. 8. 10:01
 27/29 anonim ***** válasza:

Én sem értem minek vettétek át, de ha már voltatok ilyen okosak, ahelyett, hogy hagytátok volna, hogy vissza vigye a posta.

Átvételi papíron ott van a cím ahova utalták a pénzt.

Ha banki átutalás volt ott is.

Valaki valahol átvette azt az összeget.

Ha törvényesen nem lehet, akkor másképpen kell megoldani a dolgot. XD

angyalka72

Itt nem okoskodik senki, ésszerű válaszokat és segítséget kaptál, te is és sokan mások. Ennek ellenére mégis egy páran átvettétek a csomagot.

2013. máj. 8. 10:15
 28/29 anonim ***** válasza:
akárhogy nézem, ez egy nagyon jól felépített üzlet...:D még jogilag sem tudod megtámadni, mert valóban le van írva minden, minden felelősségtől elzárkózik, bármikor bármit egyoldalúan módosíthat(tehát lehet, hogy még amikor megrendelték egyesek a dolgot, nem volt benne a jogi részben, de bármikor módosíthatja). aki rendelt, ezt elfogadja...:D undorító dolog ez. amúgy senki nem gondolt arra, hogy esetleg felkeresi a cég székhelyét attól függetlenül, hogy akár önbíráskodásig is fajulhatna? én alapból elkerülöm az ilyen ingyen webáruházkészítős oldalakat, pont ezekért. feljelentéssel nem fogtok semmit se érni, mert jogilag ennek van igaza elvileg...:D
2013. máj. 10. 23:26
 29/29 anonim ***** válasza:
jah, bocs, közben eszembejutott, hogy valaki írt szekszárdot is feladásnak. az is lehet, hogy a feltüntetett cégnek semmi köze nincs a dolgokhoz. végülis ha csinálnék egy oldalt, én is oda tudnék írni egy céget mindenféle elérhetőségével, székhelyével...szóval igen, amit 2vel előttem írtak. ahova ment a pénz, azt úgyis fel lehet deríteni...valószínű ilyen tizen-huszonévesek szórakoznak ezzel...
2013. máj. 10. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!