Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Valaki rendelt már az hightech...

Valaki rendelt már az hightech-shop.eu oldalról?

Figyelt kérdés
Nagyon jók a árak csak nem tudom hogy igaz-e.
2013. ápr. 21. 15:49
1 2 3
 11/29 anonim válasza:
Az előzőember aztmondta hogy 2 év garanciátadtak neki? Akkor most 1 vagy 2 év garancia van rá?
2013. ápr. 23. 11:15
 12/29 anonim válasza:

Tegyél már fel képet a készülékről, és a garancia levélről.

Borzasztóan kíváncsi vagyok rá.

2013. ápr. 23. 11:17
 13/29 anonim válasza:
100%

Az egész oldal egy átverés.

Ne rendeljetek, a 29%-os barátunk beépített ember.

Kérdésem hozzá, melyik futár cég hozta ki?

Esetleg képet tegyél fel róla.

Itt a másik link ahol már dicsérted őket.

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

Ott sem válaszoltál ezekre a kérdésekre.

Remélem tudsz aludni, mert nagyon sok embert átvert az előző webáruházatok is. Remélem mind megkapjátok, a méltó büntetést.

2013. ápr. 23. 11:30
 14/29 Balek01 válasza:

Teljes átverés!!! Eszetekbe se jusson rendelni tőlük!

Tanuljatok más kárán!!!

2013. ápr. 25. 11:33
 15/29 bettina1212 válasza:
Sziasztok! Ez az oldal egy nagy átverés.Az apródon hirdettek egy samsung galaxy s3-at, engem is a honlapra irányítottak át, megkérdeztem, hogy garanciás-e, számla van-e stb írták, hogy igen, rendeltem egy fehér s3at, szerdán meg is érkezett, ugye kikellett fizetni addig nem adta ide a postás, A borírékban kaptam EGY FADARABOT!!! Egyből mentünk a rendőrségre, így sikerült a postán visszatartani a pénzt! AZT TANÁCSOLOM AKI RENDELT ETTŐL A CÉGTŐL, HA LEHETSÉGES MIUTÁN ÁTVETTE MENJEN A RENDŐRSÉGRE! így talán visszakapja a pénzt!
2013. ápr. 25. 20:45
 16/29 anonim válasza:

Panaszosoknak!

Tisztelt panaszosok!

Rendelésnél elfogadták az Üzleti Feltételeinket amiben szó szerint a következők állnak kiemelve:

,,Üzemeltető nem vállal felelősséget arra az esetre, ha a Felhasználó által megrendelt termékek közül egy vagy több a Hightec Shop Webáruház oldalain szereplő információkkal ellentétben nem rendelhető vagy kifutó termék. Ebben az esetben Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a hiányzó termékek helyett más terméket kézbesítsen, a megrendelttel megegyező áron csomagolva, illetve amennyiben ez nem lehetséges, a rendelés módosítása végett felvegye Felhasználóval a kapcsolatot.

Ha a kapcsolatfelvétel sikertelen, Üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy a nem szállítható terméket törölje a megrendelésből, vagy mást küldjön helyette ami teljesen eltérő termék is lehet."

Tehát kérem a fenyegetéseik helyett inkább mérlegeljenek előtte. Viszont mindenre amit interneten vásároltak 8 nap pénzvisszafizetési garancia van, ha nem tetszik! Amennyiben ezen időintervallumon belül visszaküldik a terméket úgy amennyiben beérkezett hozzánk a vételár, azt visszatérítjük díjmentesen.

Stop-Linea Trans Kft.

2013.04.25.

2013. ápr. 25. 23:35
 17/29 anonim válasza:
Ez áll a hírblokkjukban.
2013. ápr. 25. 23:37
 18/29 angyalka72 válasza:
Sajnos mi is porul jártunk és mi is fadarabot kaptunk 42000 ft-ért és elmentünk a rendőrségre és azt mondták ha még egy embert találunk akit átvertek akkor indul ellenük nyomozás mert csak akkor számít bűncselekménynek.Megkérem azokat az embereket akik így jártak jelentkezzenek nálam a piroska.molnar72@gmail.com email címen.Előre is köszönöm és remélem meg lesz a jutalma az átverőnek!!!!
2013. ápr. 26. 22:42
 19/29 anonim válasza:
Küldd vissza a csomagot... Elvileg vissza kell fizetniük...
2013. ápr. 27. 08:57
 20/29 anonim válasza:

Igen, ez teljesen logikus. Nyilvánvalóan azért küldött telefon helyett fadarabot, ha visszaküldöd, akkor visszafizeti a vételárat.....

Ez a társaság egyébként is a korrektségéről híres!

2013. ápr. 27. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!