Valaki rendelt már a hightech-shop.eu -bóltból?
Figyelt kérdés
Most láttam és elég kedvező ajánlatoknak tűnnek csak nem tudom mennyire biztonságos ha valaki rendelt már az létszíves ossza már meg velem a pozitív vagy esetleg negatív véleményét!? (Amugy konkrétan a GALAXY S3 mat néztem ki magamnak)2013. ápr. 20. 14:00
1/30 anonim válasza:
Van személyes átvétel ahogy olvasom így úgy gondolom, ha úgy veszed át akkor olyan nagy gondod nem lehet. Amúgy tényleg jó áron van az S2.
2/30 anonim válasza:
Nekem gyanús hogy ilyen olcsó minden.
Egy próbát megér, rendelt utánvéttel,vagy menj el személyesen.
3/30 anonim válasza:
Így van! Csak egy a lényeg! Előre ne fizess semmit!!!
4/30 anonim válasza:
Amúgy hogy találtad meg ezt az oldalt?
Mert még a google sem talál rá. :D
5/30 anonim válasza:
kicsit utána szagoltam a cégnek...
elméletileg outletes cég...
Azaz ezek javított termékek. Garancia feltételeiről meg semmit sem írnak. Szal csak is személyes átvétel.
6/30 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm de én nem talált személyes átvételi lehetőséget,amugy az apród-on hirdettek.
2013. ápr. 21. 07:56
7/30 A kérdező kommentje:
5. kommentelő,
jobban ki tudnád fejteni hogy mi ez?
2013. ápr. 21. 08:00
8/30 anonim válasza:
Olvasd át ezt az oldalt.
Ugyanaz a cég, csak más "köntösben" :(
akorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__4194416-ezen-az-oldalon-rendeltel-mar__oldal-10
9/30 anonim válasza:
Ez a jó link (lemaradt az eleje):
gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__4194416-ezen-az-oldalon-rendeltel-mar__oldal-10
10/30 anonim válasza:
Az elérhetőségeikben benne van, hogy van személyes átvétel Budapestben, csak fel kell tüntetni a megjegyzés rovatban rendelésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!