Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki rendelt már a hightech-...

Valaki rendelt már a hightech-shop.eu -bóltból?

Figyelt kérdés
Most láttam és elég kedvező ajánlatoknak tűnnek csak nem tudom mennyire biztonságos ha valaki rendelt már az létszíves ossza már meg velem a pozitív vagy esetleg negatív véleményét!? (Amugy konkrétan a GALAXY S3 mat néztem ki magamnak)

2013. ápr. 20. 14:00
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Mivel cégbíróságon dolgozik egy ismerősöm, beszéltem vele, mert gyanús a dolog.

Válasza KAMÚ, Átverés, ne rendeljen senki innen semmit.

Előző cég ellen már eljárást indított a rendőrség.

[link]

2013. ápr. 22. 16:43
 12/30 anonim válasza:
De nem kell átutalni semmit... Hanem személyesen veszed át, vagy utánvéttel... Akkor hol a csalás??? Ez marhaság...
2013. ápr. 22. 20:37
 13/30 anonim válasza:
Én se értem hogy a személyes átvételnél,hogy tudna átverni.Oda mész kezedbe fogod,bekapcsolod,leellenőrzöd a kamerát a wifit meg ilyenek, lefuttatod rajta a quadrant standard-et ott a system information-ben meg tudod nézni hogy tényleg az van belül mint aminek kell.Ha vásárolsz tőlük kérlek mond el a tapasztalatodat mer én is rátaláltam erre az aprodon és szeretnék tőlük vásárolni.
2013. ápr. 22. 21:51
 14/30 A kérdező kommentje:

Helllo van egy másik link ott írtak hogy már vásároltak és nagyon megvannak elégedve! Énis igy gondoltam természetesen benchmark progival biztos ami biztos :)

www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__4260016-valaki-rendelt-mar-az-hightech-shopeu-oldalrol

2013. ápr. 22. 21:55
 15/30 anonim válasza:
Köszi szépen a linket akkor én azt hiszem, hogy hamarosan bepróbálkozok
2013. ápr. 22. 22:10
 16/30 anonim válasza:
Sziasztok. Nekem az lenne a kérdésem ,hogy kiszállításnál elkérik a személyik vagy valami írhatot ? Nevemet illetve ,hogy elmúltam 18 éves azt igazolnom kell? előre is köszönöm.
2013. ápr. 22. 22:12
 17/30 anonim ***** válasza:

Nem rendeljetek, személyes átvételről annyit , hogy ha megbeszéled velük soha nem adnak időpontot KAMU.

Utánvétellel, két hete érkezik az árú, kérdésemre, hogy mi a facc van. Azt írták, hogy nincs készleten, holott a weblapon "raktáron".

Ennyit erről, sok láma meg csak rendeljen.

gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobiltelefonok__41

94416-ezen-az-oldalon-rendeltel-mar__oldal-10

Ugyanaz a cég új névvel. Senkinek sem gyanús hogy cégjegyzékban pont két napra rá alakultak, amikor a másikat bezáratta a cégbíróság????

2013. ápr. 23. 11:08
 18/30 anonim ***** válasza:

Amúgy meg akkor rendeld meg és próbáld meg személyesen átvenni. Kíváncsi vagyok mit tapasztalsz. XD

Csak nehogy az legyen, hogy "arra kértek, utaljak előre." "Utaltam, de nem jön semmi"

Sok sikert. XD

2013. ápr. 23. 11:10
 19/30 anonim ***** válasza:

Linkről amit kiraktatok kicsi sem furcsa, hogy ugyanaz a csóka dicséri a céget, mint a másik panaszos linknél? Hmmm

Nem bíztok a cégben de nem jártok utána a dicsérő a linknek?

2013. ápr. 23. 11:19
 20/30 anonim ***** válasza:

Tudjátok mit akkor rendeljetek, utaljatok, várjatok. :D

Aztán majd lesz egy új rovat "Tett már valaki feljelentést a Higtech-shop.eu ellen?"

"Én utaltam, és várom a terméket, azt ígérték 30nap és megkapom"

"Nem kaptam meg, és nem veszik fel a telefont"

"Jajj ezek a mocskos átverők, rohadjon ki mindnek a szeme"

"Nekem válaszoltak, azt ígérték, hogy visszautalják az összeget, 30 napon belül"

és még sorolhatnám.

Ezek után, hogy itt többen is mondják, hogy átverés, de ti hisztek a személyes átvételbe, és az utánvételben (mézesmadzag). Akkor tessék rendeljetek.

Csak aztán nehogy sírás legyen itt belőle, mert mi megmondtuk.

2013. ápr. 23. 11:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!